Rustieke boerderij met typische groene Italiaanse luiken – 742

Masio
Boerderij • 3 bed. • 2 bad. • 400 m²
€ 130.000

Een rustieke boerderij met typisch groene Italiaanse luiken. Prachtig gelegen in Masio, het hart van de wijnindustrie van Piemonte. Het zal alleen je gebrek aan fantasie zijn dat je zal tegenhouden om dit huis te laten ontwikkelen tot je eigen Italiaanse droom.

Dit huis is gelegen op een heuvel niet ver van het oude centrum van Masio en als u over de boomtoppen kijkt, zult u erin slagen om helemaal naar de prachtige Alpen te kijken. Masio ligt tussen Turino en Genua met minder dan 1,5 uur rijden naar de luchthaven en slechts 30 minuten rijden naar het prachtige oude centrum van Asti, bekend om zijn karakteristieke kerken en zoete mousserende wijn.

U loopt het huis binnen via een ingang die omhoog kijkt in een mooi en gastvrij gewelf met glazen deuren. Beseffend dat dit huis veel leuke en interessante details heeft. U komt binnen in een grote en lichte lounge, een perfecte plek voor degene die veel ruimte nodig heeft. Verder het huis in lopen vindt u de keuken een lichte woonkamer en drie grote slaapkamers. Een aparte wasruimte en een grote badkamer. Als u door de trap omhoog loopt, verwelkomd door het ochtendlicht van buiten, zult u merken dat er nog een badkamer en nog eens drie grote slaapkamers zijn, een met een prachtig balkon met een prachtig uitzicht op het prachtige landschap. Misschien bent u in de toekomst degene die naar uw eigen prachtig gevormde zwembad staart, geïntegreerd in de natuur.

Het huis bevat ook veel zolderruimte en een enorme garage.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven400 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Garage

Masio

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens