Huis te koop, Vinay, in Vinay, Frankrijk

Vinay
Huis • 5 bed. • 2 bad. • 219 m²
€ 345.000

In een klein, rustig en landelijk gebied, opslechts 3 minuten van het stadscentrum, ontdek deze elegante traditionele villa gebouwd in 1982 met onberispelijke voorzieningen en afwerkingen. Een grote parkeerplaats maakt het parkeren van meerdere voertuigen mogelijk. De tuin, die een oppervlakte van 1206 m2 heeft, is vlak en volledig afgesloten voor uw kleine metgezellen. Bovendien is het zeer gemakkelijk piscinable.

Deze villa met een woonoppervlakte van 219 m2 biedt 2 volledig onafhankelijke en communicatieve woningen. Het zal ideaal zijn voor een groot gezin of een professionele activiteit op de tuinvloer: hier heb je een uitgaande keuken op een aangenaam terras, 2 slaapkamers, een wasruimte met douche en een onafhankelijk toilet.

Een grote buitentrap leidt ons naar de eerste verdieping. Vanaf de eerste zonnestralen lunch je op het prachtige overdekte en betegelde terras, de belichting is maximaal van zonsopgang tot zonsondergang en het uitzicht, op het Massief du Vercors, super.

De voordeur is gekruist, u ontdekt een ruime receptie en ontvangsthal. De leefruimte is georganiseerd rond een zeer lichte eetkamer en een woonkamer met een open haard met insert voor mooie winter fakkels.

De keuken is onafhankelijk en perfect uitgerust, geen excuses niet te vergasten uw vrienden en diners met goede regionale gerechten ...

De nachtruimte biedt 3 slaapkamers (met de mogelijkheid van een master suite). Het heeft ook een badkamer en onafhankelijke toiletten. Tot slot, een grote kleedkamer voltooit dit niveau om al uw wensen voor opslag te voldoen.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers2
Toiletruimten2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven219 m²
Kavel1206 m²
Internet
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Vinay

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
Energie-efficiëntiegraad
E
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
C