Huis voor Kopen in Zaporizja, Oekraïne

Zaporizja
Vrijstaand huis • 4 kamer(s) • 2 bed. • 3 bad. • 1de verdieping • ref: 116009012-16
€ 243.864
Twee-appartement snub-nosed herenhuis raspolzhennyyy in Alexandrovs'kyi district, opent zijn deuren voor het gebouw vladeltsev. Het huis heeft een totale oppervlakte van 312 vierkante .m.

De twee-state huis is postroen van de ecologische schone natuurlijke materialen - een kanker en belegerd met een snub, dat zal het huis van de winter warm te maken, en de leto in het huis - prokhlada. Geïnstalleerde twee-circuit gasketel, gespiegelde glazen stopcontacten, uitgerust met high-tech apparatuur; meubels, sanitair - meer werelder merken.



Op de eerste verdieping zijn er: hal, gang, gast met akamin, keuken-eetkamer, sauna, sanuse met een hydra-massage bad, garage, stookruimte. Warme vloer op het hele eerste niveau.

Aan het andere oog - cabnet, slaapkamer, detkaya, sanuse.

Op het deel is er al een gesnoerd gazon (automatisch water geven), preuts, ambachtslieden en edel hout - elky, tui, magnolia, mindal, lesnoye erts, evenals bassain (met vijver en antidotok), terrasa, verfrist en elegante wegen

Nieuwe autoriteiten ontwerp project van keuken en detail - in een geschenk!

Noem jezelf Roskosh is een leven in het centrum van de megapolis, met de etom zal worden verzonden stilte en de natuur televisie dag!

Ruimten

Kamers4
Vloeren2
Slaapkamers2
Badkamers3

Oppervlakken

Kavel11 m²
Gemeubileerd

Zaporizja

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar2007