Villa Millennium: een eigentijds meesterwerk

Las Lagunas, Urbanización Cala Golf
Coeval villa • 5 bed. • 6 bad. • 509 m² • ref: 2206-1231
€ 3.975.000

Wanneer een meesterlijk architectonisch ontwerp samengaat met een voortreffelijke smaak, ontstaat er een waar wonder. Vanaf de ingang verwelkomen twee majestueuze Italiaanse olijfbomen, meer dan duizend jaar oud, u in deze luxueuze hemel die het allemaal heeft. Ontworpen door de beroemde architect Joaquin Torres, de buitenkant van de villa beschikt over meer dan 2.500 vierkante meter Travertijn marmer en is omgeven door symmetrische en rustgevende waterpartijen om een onmiddellijk gevoel van harmonie in uw ziel te brengen.

Zodra we de voordeur oversteken, worden de uitstekende lay-out, afwerkingen van de hoogste kwaliteit en fantastische meubels en inrichting van dit meesterwerk duidelijk. Er is niets gespaard gebleven. Met een interieurontwerp en meubels op maat van Gustavo Amboage en extra styling en meubels van Pedro Peña en Roche Bobois, is alles inbegrepen in de prijs voor een uniek en verfijnd leven.

Het belangrijkste kenmerk van de begane grond is een open leefruimte met kamerhoge ramen met thermische brug om volledig te profiteren van de zuid-zuidwestelijke oriëntatie en het opvallende panoramische uitzicht op zee, golf en bergen, wat leidt naar het overloopzwembad met drukstralen en een waterval. Zorgvuldige landschapsarchitectuur en een chique Balinees prieel maken de meer dan 1.600 vierkante meter buitenruimte compleet.

Op de bovenste verdieping leidt de lichte en elegante hoofdslaapkamer naar een chill out terras, waar u genieten van nog beter uitzicht op zee en de Hole 8 van de golfbaan. Het beschikt ook over een ruime kleedkamer en een eigen badkamer met een aromatherapiedouche.

Alle 6 badkamers zijn prachtig ontworpen om te passen bij deze uitzonderlijke eigenschap die allerlei state-of-the-art functies heeft: een eersteklas dubbel beveiligingssysteem, de nieuwste intelligente domotica, geïndividualiseerde klimatisatie door aerothermisch systeem, 4 afzonderlijke elektrische circuits, lift en vloerverwarming overal, zelfs in de garage.

De keuken is voorzien van eersteklas Gaggenau-apparaten, Corian-aanrechtbladen en een massief granieten aanrecht uit één stuk met een geïntegreerde Eiken ontbijttafel. Het zoutwaterzwembad is aangesloten op de zonnepanelen van het huis om het indien nodig op te warmen. Bovendien biedt de accommodatie een sauna, een Turks bad en een professionele fitnessruimte... en alle rust en stilte van de bevoorrechte omgeving.

La Cala Golf Resort ligt in het natuurpark Sierra de Mijas. Het beschikt over drie golfbanen op hoog niveau, een viersterrenhotel en een spa. Minder dan 10 minuten van het strand in Mijas costa, 20 minuten van Marbella en minder dan 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

Villa Millennium is uniek in zijn soort en voor de meest veeleisende koper. Bel ons om een privétour in te plannen.

KDT

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers6

Oppervlakken

Leven509 m²
Kavel1632 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Lift
Sauna
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Urbanización Cala Golf, Las Lagunas

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar2020
Energie-efficiëntiegraad
A