Terrein voor Kopen in Sinde, Portugal

Sinde
Perceel • ref: ZMPT544465
€ 39.000
Identificação do imóvel: ZMPT544465

Landbouwgrond van 2190 m2, gelegen in het dorp Santo Antão, Rua da Liberdade, route, Tábua, São Simão en Santo Antão, ongeveer 60 km van de stad Coimbra.
Zeer rustige ingebouwde ruimte met huizen en infrastructuren.
Er is een mededeling van de regionale entiteit van de nationale landbouwreserve van het centrum, die de bouw van een woning met gecontroleerde kosten (115m2) opent.
Wij zijn altijd bij u op zoek naar een woning!
3 redenen om met Zome te werken:
+ follow-up met een unieke voorbereiding en ervaring in de vastgoedmarkt, Zome consultants zijn toegewijd om u het beste advies te geven en u met het grootste vertrouwen te begeleiden in de juiste richting van uw behoeften en ambities. Laten we in de toekomst een hechte relatie opbouwen en goed luisteren naar uw verwachtingen, want onze prioriteit is uw geluk! Want het is belangrijk dat je voelt dat je begeleid wordt, en dat we altijd bij je zijn.
+ eenvoudige Zome-consultants zijn uniek opgeleid, verankerd in het delen van hands-on ervaring tussen professionals en versterkt door hun kennis van toegepaste neurowetenschappen die hen in staat stelt hun vastgoedervaring te vereenvoudigen en effectiever te maken. Laat de bureaucratische nachtmerries achter je want bij Zome vind je de volledige ondersteuning van een ervaren en multidisciplinair team dat je praktische ondersteuning geeft in alle fundamenten zodat je vastgoedervaring de verwachtingen overtreft.
+ gelukkig. Onze grootste waarde is om u geluk te geven! Bevrijd jezelf van zorgen en krijg de quality time die je nodig hebt om te besteden aan wat je gelukkiger maakt. Wij handelen dagelijks om meer waarde in uw leven te brengen met het betrouwbare advies dat u nodig heeft om samen de beste resultaten te bereiken. Met Zome ben je nooit verdwaald of onbeheerd en vind je iets onbetaalbaars: je grootste gemoedsrust! Dit is hoe je je tijdens de hele ervaring zult voelen: rustig, veilig, comfortabel en ... GELUKKIG! Opmerkingen: 1. Als u een vastgoedadviseur bent, is deze accommodatie beschikbaar voor zakelijk delen. Aarzel niet om uw kopersklanten voor te stellen en neem contact met ons op om uw bezoek te plannen. Voor een eenvoudigere identificatie van deze eigenschap verwijzen wij u naar het ID ZMPT.

Oppervlakken

Kavel2190 m²

Sinde

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens