Masia met Farm labriega, landelijke huisvesting en landbouwexploitatie van biologische olijfolie

Enguera
Herenhuis • 5 bed. • 5 bad. • 485 m² • 2de verdieping
€ 865.000

Ademen. Maar doe het niet zoals gewoonlijk, op een overhaaste en angstige manier. Haal echt adem. Haal wat lucht. Hou het vijf seconden. Een. Twee. Drie. Vier. Vijf. Leg het eens uit. Het voelt goed om te ademen, is het niet?

Boquilla is een gerestaureerde 19e-eeuwse boerderij, genesteld in het Caroig Massief (Valencia). Een ruimte die alle deugden van een landhuis combineert met alle gemakken van een vijfsterrenaccommodatie. Een paradijs waar sensaties een uitnodiging worden om te leven; waar we ons kunnen verbinden met de natuur en onszelf. Een plek voor yoga, coaching, het organiseren van werkvergaderingen, genieten van paardrijden, dieren of de ecologische tuin en de talloze wandelpaden met de indrukwekkende rotsachtige gebieden die in het gebied bestaan.

De natuur leeft. In Boquilla heb je de mogelijkheid om het te bekijken. Wandel door deze paradijselijke natuurlijke omgeving. De boerderij heeft een belangrijk gebied van olijfgaard dat 11.000 liter pure biologische extra vierge olijfolie produceert, een wereldberoemde olie en internationale prijzen in landen zo verschillend als de VS of Japan.

In het olijvenoogstseizoen wordt een millennial-ervaring voorbereid die bestaat uit het malen van de olijf voor de extractie van het sap, d.w.z. olijfolie.

De boerderij is energiezuinig: het heeft zonne- en windenergie en een reservoir op de top van de plantage met een capaciteit van 12.000. 000 liter water, dat afkomstig is van zijn eigen bronnen en regenafvloeiing die druppelirrigatie van alle daar geplante olijfbomen en zelfconsumptie mogelijk maakt.

Met 32 hectare uitbreiding is alles wat in zicht is, van het pand. Een perfecte plek om te verdwalen en te ontspannen.
 
Een huwelijk van verhuurders, ze zorgen voor het platteland en voeden gasten wanneer de boerderij wordt gehuurd.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers5

Oppervlakken

Leven485 m²
Kavel320000 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Enguera, Enguera

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
Onbelemmerd weergave op platteland
TypeHuis
Bouwjaar1890
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens