Prachtige villa in Tivat te koop

Tivat
Huis • 6 kamer(s) • 6 bed. • 3 bad. • 350 m² • ref: 1214
€ 799.000
Prachtige villa in Tivat

Nieuw gebouwde villa in Tivat - 6 slaapkamers, een groot zwembad, een enorme boomgaard en een prachtig panoramisch uitzicht op zee - voor 799.000 (prijs verlaagd!)

Locatie: Tivat

Het gebied van de villa: 350 sq.m.

Oppervlakte: 1900 sq.m.

Aantal slaapkamers: 6

Aantal badkamers: 3

Prijs: 799.000

Uniek herenhuis met drie verdiepingen met een enorme boomgaard en een ongelooflijk uitzicht op de zee en de stad. De villa bestaat uit drie verdiepingen; op elke verdieping is er een apart appartement met 2 slaapkamers, een woonkamer, een complete keuken, een badkamer, een terras met tuinmeubilair.

De villa is ideaal voor zowel permanente bewoning van een groot gezin, als als investering - de villa is in grote vraag onder toeristen en kan worden verhuurd als een eenheid of aparte verdiepingen. Rondom de villa is er een tuin met sinaasappel-, citroen-, mandarijn-, pruimen- en vijgenbomen. De tuin heeft banken waar u kunt ontspannen in de schaduw van de bomen; kinderen hebben enorme ruimte om heen en weer te rennen. Het zwembad bestaat uit drie delen: een kindergedeelte met trappen, een dieper deel en een aparte jacuzzi. De villa biedt een prachtig uitzicht op de baai van Tivat.

U kunt in 20-25 minuten naar de stranden van Tivat lopen; met de auto - in 5 minuten.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers6
Badkamers3

Oppervlakken

Leven350 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Tuin

Tivat

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee