Wooncomplex Royal blue, Kavac

Montenegro
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 58 m² • ref: 1272
€ 230.000
Wooncomplex Koningsblauw, Kavac

Wooncomplex Koningsblauw, Kavac

We presenteren met trots het Luxury Serviced Apartments-concept in het zuidwesten van Montenegro, de regio Tivat - Kotor, als een resultaat van de langetermijnstudie van ontwikkelaars met hun 14 jaar ervaring en knowhow. We zijn verheugd om onze klanten het voorrecht te bieden van een eigen appartement op een bestemming waar natuurlijke wonderen, geschiedenis en cultuur wordt gecombineerd met entertainment en luxe.

De charmante kustplaats Tivat met zijn onlangs herontwikkelde wereldberoemde Porto Montenegro Marina in Kotor is een van de zonnigste plaatsen in de regio. Gelegen tussen de bergen en de zee in het hart van een spectaculaire natuur gecombineerd met toegankelijkheid gemak Hillside Apartment Complex is perfect gelegen.

Met zijn fantastische locatie op slechts 5 minuten van Tivat lnternational Airport en de wereldberoemde jachthaven Porto Montenegro, een van de meest populaire bestemmingen voor high society toeristen en beroemdheden van over de hele wereld, Hillside appartementencomplex creëert meerdere voordelen voor toekomstige bewoners en investeerders. De spectaculaire Adriatische Zee kan worden bekeken vanaf elke verdieping van het project, inclusief een volledig uitzicht op ons ultramoderne overloopzwembad. Bestaande uit in totaal 91 moderne studio's, appartementen met één en twee slaapkamers, biedt het project ook een beperkt aantal exclusieve penthouses met drie slaapkamers. Als gevolg van onze expertise en hoge kernwaarden voor klanttevredenheid, bieden wij professionele managementdiensten naast hoogwaardige sociale voorzieningen.

Voorzieningen

Gated Residence met CCTV-beveiligingssystemen

Ondergrondse parkeergarage voor alle eenheden

Volledig uitzicht op zee Outdoor Infinity Pool met ingebouwde jacuzzi

Bar bij het zwembad met een selectie van de beste hapjes en drankjes

Zwembad voor kinderen

Beveiligde speeltuin

Fitnessruimte en sauna

Basketbalveld

Jachthaven & Entertainment

De nieuwe luxe jachthaven van Porto Montenegro beschikt over woningen aan het water, hotels, cafés en restaurants, winkels, watersporten en vele andere recreatieve activiteiten die aan uw smaak voldoen.

Erfgoed

Ons projectgebied Tivat ligt op slechts 12 km afstand van Kotor, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat en de titel draagt het grootste natuurlijke erfgoed in de oostelijke Middellandse Zee te zijn.

In het hart van Europa

Tivat International Airport heeft gemakkelijke toegang tot 2 belangrijke luchthavens en heeft directe verbindingen naar vele Europese en andere omliggende steden met vliegreizen van minder dan 3 uur. Podgorica International Airport voert minimaal 3 keer per week directe vluchten uit vanuit Dubai, Istanbul, Rome, Belgrado, Parijs en vele andere grote Europese steden.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven58 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Sauna

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht