El Palacete

Andalusië
Kasteel • 5 kamer(s) • 5 bed. • 2 bad. • ref: am010
€ 220.000
El Palacete is een verbluffend mooie Casa Rural (landelijk pension) centraal gelegen in Setenil de las Bodegas, gebouwd in de 'mansion' stijl met twee verdiepingen en kelder, met uitzicht op het natuurmonument 'Escarpes del Rio Trejo'. Het is een volledig geregistreerde Casa Rural met een gestage omzet en met een hoge ranking op verschillende goede websites.
De woning heeft overal marmeren tegels, met donkere walnoot hardhouten afwerkingen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas met muskietennetten en luiken.
Verwarming wordt verzorgd door energiezuinige elektrische kachels en een open haard met luchtturbine, en met airconditioning met warmtepomp in de slaapkamer en vooraf geïnstalleerde airconditioning in de lounge.
Elke kamer in het huis heeft onafhankelijke muziekkanalen, draadloze tv / radio en een telefoon.
De begane grond (90 m2) bestaat uit een hal, 1 slaapkamer / studio, badkamer met douche, 38 m2 woonkamer met open haard, complete keuken met merkapparatuur en een kijkterras.
De eerste verdieping (90 m2) bestaat uit 4 slaapkamers, hal gang en badkamer met jacuzzi. Daar hebben we ook de mogelijkheid om uit te breiden naar de (momenteel onbekeerde) loft van 60 m2.
De kelder (38 m2) heeft onafhankelijke toegang vanaf de straat en twee buitenramen, ideaal voor het omzetten in appartementen.

El Palacete is een geweldige kans om een gevestigd bedrijf te kopen in deze prachtige en populaire pueblo blanco.

Vroege bezichtiging aanbevolen.

Kavel gebied: 218 sq.M
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers5
Badkamers2

Oppervlakken

Kavel218 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning

Andalusië

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens