Appartement te koop in Óbidos, Portugal

Lissabon
Duplex • 3 bed. • 3 bad. • 153 m² • Tuin-niveau • Nu beschikbaar • ref: RE/MAX ID 125931023-6
€ 610.000

Een levensstijlkeuze, een unieke ervaring waar je deel van wilt uitmaken

U heeft nu een unieke kans om luxe woningen te kopen aan de Zilverkust, op slechts 1 uur van de luchthaven van Lissabon.

Alle eigenschappen zijn ontwikkeld om harmonie met de omgeving te garanderen. Een ontwerpconcept dat volledig is afgestemd op de patronen van de natuur en als een natuurlijke uitbreiding van het unieke landschap van de regio. Meer dan uw woning, is het de keuze voor een nieuwe levensstijl.

Naast het leven in een paradijs aan zee en genieten van een van de beste golfbanen in Europa, 18 holes om te spelen, profiteren de eigenaren van alle diensten en faciliteiten die beschikbaar zijn in een 5-sterrenresort. Receptie, conciërge en beveiliging / 24-uurs bewaking, Health Club & SPA, behoud, onderhoud en schoonmaak van gemeenschappelijke faciliteiten, schoonmaak- en wasservice voor accommodatie-eenheden, minimarkt, briefpapier, tabakswinkels, restaurant en bar, ledenlounge en Golf Academy.

Stel je voor dat je wakker wordt met een uitzicht dat zich uitstrekt door het groen van de golfbaan en de onmetelijkheid van de blauwe Atlantische Oceaan, kijkend naar Nazareth, Peniche en de Berlengas. Open de ramen en omarm de geuren van dennen en lavendel. Om te kunnen wandelen en wandelen langs het pad, langs het resort, omgeven door het natuurlijke landschap. Geniet van het meer dan 5 km lange strand met directe toegang tot het resort. In de late namiddag kunt u een partijtje tennissen of peddelen, of genieten van een glas wijn uit de regio op het balkon, over de oceaan, vanuit het clubhuis.  Dit zijn de dagen...

Fantastische appartementen 3 slaapkamer duplex. Alle appartementen hebben toegang tot het condominium zwembad en parkeergelegenheid.

Woonkamer, eetkamer en volledig uitgeruste keuken op de begane grond, drie slaapkamers en suite op de 1e verdieping, de muren in gebeitst stucwerk verf, vloeren en deuren met ruwe houtachtige uitstraling, vormen de interieurdecoratie die biologisch en verfijnd is bedoeld, met zachte en neutrale kleuren, zodat rust en harmonie met de aard van het gebied vanaf het eerste moment een kenmerk is.

Deze appartementen bieden een prachtig uitzicht op de lagune van Óbidos en de Atlantische Oceaan, op slechts 5 minuten lopen van het strand.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlakken

Leven153 m²
Kavel153 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Intercom
Internet
Sauna
Tennis
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Balkon
Parkeerplaats

Lissabon

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2021
Energie-efficiëntiegraad
A