Villa te koop, La Salette Road, in Grand Baie, Mauritius

Grand Baie, La Salette Road
Villa • 3 bed. • 4 bad. • 384 m² • Begane grond • Nu beschikbaar • ref: TR1811-2A
€ 660.000

Het Lotus Villas project is zonder twijfel een eersteklas residentie voor het moderne gezin. Eigenaren krijgen een voorproefje van de sereniteit en luxe als ze de villa's betreden via de indrukwekkende rieten dakpoort, aan weerszijden geflankeerd door watervallen en lotusplanten.

Hun ontwerp roept een moderne interpretatie op van een typische Creoolse architectuur aangevuld met hedendaagse elegantie en comfort. De buitenruimtes zijn geïnspireerd op water, dat tijdens de ontwikkeling altijd aanwezig is. De Lotus Villas bieden een levensstijl van rustige, tropische elegantie aan haar bewoners en bezoekers.

Het LOTUS Villa Project beslaat een oppervlakte van 10 hectare, ongeveer 42.500 vierkante meter. De eerste fase van het project bestaat uit 35 onafhankelijke villa's (12 villa's in fase 1) met meer dan 400 vierkante meter aan high-end clubhuizen, prachtige tuinen en entertainmentfaciliteiten. Het project ontworpen door gerenommeerde Chinese architecten in Mauritius en het ontwerp is een perfecte mix van Europese en Mauritius tropische stijlen gericht op high-end villa's.

Typen;

« Amber » 3 Slaapkamers, 384 m2

« Kristal » 4 Slaapkamers, 443 m2

« Ruby » 3 Slaapkamers, 392 m2

« Sapphire » 3 slaapkamers, 376 m2

Gasten hebben gratis toegang tot de Cardinal Beach Club en gebruikmaken van de faciliteiten van het resort, plus ze hebben recht op een preferentiële prijs voor eten en drinken.

Toegankelijk voor buitenlanders, de aankoop van deze villa's kwalificeert de kopers voor de Mauritiaanse verblijfsvergunning.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers4
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven384 m²
Kavel582 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Gemeubileerd
Internet
Satelliet-tv
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

La Salette Road, Grand Baie

TypeHuis
Bouwjaar2021