Luxe Finca te koop, Estellencs, in Mallorca Spanje

Estellencs
Huis • 4 bed. • 4 bad. • 249 m²
€ 2.750.000

Luxe Finca in Estellencs

4 slaapkamers 4 badkamers 8992m2 perceel 249m2 gebouwd Zwembad

Deze prachtige traditionele mallorquin Finca is ideaal voor diegenen die hun toevlucht zoeken in een van de mooiste en meest beschermde Mallorca's en beschermd door de UNESCO-werelderfgoedlocaties, de Tramuntana.

Gelegen op een pittoresk perceel van aprox. 9.000m2 deze prachtige Finca biedt een prachtig uitzicht op de zee en de heuvels en valleien van Estellencs.

Volledig herbouwd in 2010 de begane grond bestaat uit een ingerichte keuken met Miele en Gaggenau apparatuur en een kookeiland, twee slaapkamers met bad en suite en een gastentoilet. De slaapkamers hebben allemaal een verbinding met de ruime terrassen rondom het huis.
De benedenverdieping bestaat uit twee slaapkamers, beide met bad en suite en openen naar verschillende terrassen die leiden naar de ruime tuin en het zwembad.
De apparatuur omvat een osmosewaterreiniger, individueel instelbare vloerverwarming, airconditioning en hoogwaardige apparaten.

Kenmerken van de accommodatie:
- 30m2 zwembad
- Panoramisch uitzicht
- Hoogwaardige apparaten
- Groot perceel
- Airconditioning
- Energielabel te bevestigen.

Gebiedsgids Estellences
De "Tramuntana" is een UNESCO-werelderfgoed, wat betekent dat enkele van de mooiste locaties van Spanje liggen in de bergen en valleien, kleine rotsachtige stranden en de ongerepte wateren van de westkust van Mallorca. De rust en goede verbindingen met Palma maken dit gebied een romantisch en pittoresk toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar een schuilplaats voor het snelle grootstedelijke leven. Estellencs bieden verschillende gastronomische ervaring en kleine boetiekhotels die de mediterrane charme van dit 300-persoonsdorp vormen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle gegevens worden als betrouwbaar beschouwd, maar worden niet gegarandeerd nauwkeurig door Fine en Country Mallorca. Kopers moeten hun eigen due diligence uitvoeren. Deze gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of zelfs worden opgenomen. Aankoopbelastingen en -kosten zijn verschuldigd door de koper. De bemiddelingskosten voor Fine en Country Mallorca voor een succesvolle introductie en onderhandeling van de verkoop van onroerend goed worden door de verkoper verrekend. In geval van een huurovereenkomst is de huurder de bemiddelingskosten verschuldigd. Alle hier vermelde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele andere toepasselijke belastingen en heffingen.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers4
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlakken

Leven249 m²
Kavel8992 m²
Airconditioning
Terras
Zwembad

Estellencs, Estellencs

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op heuvels
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens