Villa Te Koop, 3 Tal St, in Caesarea, Israël

Caesarea, 3 Tal St
Villa • 6 bed. • 500 m²
€ 3.354.332

Deze adembenemende villa is even mooi als uitgestrekt. Het huis is 500 M² gebouwd en ligt op een kavel van 1014 M². Het is gelegen op de hoogste locatie met uitzicht op de Caesarea golfbaan. De woning bestaat uit een kelderniveau, een hoofdniveau en een bovenste niveau.

Op het hoogste niveau is er een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken volgens de hoogste normen, een grote eetkamer, twee grote slaapkamers met eigen badkamer, een kantoorruimte en een garage voor 2 auto's.

De bovenste verdieping bestaat uit een ruimte die volledig kan worden omgezet in een compleet appartement dat toegankelijk is vanuit een eigen ingang. Deze verdieping omvat twee slaapkamers met kasten en badkamers, een zithoek en kitchenette, en twee terrassen.

De kelder heeft ook de mogelijkheid om te worden omgezet in een privéruimte met een grote woonkamer en keuken, marmeren badkamer met inloopdouche en een grote beveiligingsruimte die ook als slaapkamer kan functioneren. Toegang tot dit appartement is via het hoofdniveau of via een eigen ingang aan de zijkant van het huis.

Ruimten

Slaapkamers6
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven500 m²
Kavel1020 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

3 Tal St, Caesarea