Te koop - Hideaway Waters View Lodge, Schotland - £158,000

Scotland
Perceel • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad.
€ 184.784
2 Slaapkamers
2 Badkamers

Deze gloednieuwe, volledig beheerde lodge-ontwikkeling ligt in 20 hectare prachtig glooiend landschap in Schotland met een selectie van luxe lodges met twee en drie slaapkamers voor investeringen. Deze lodge heeft twee slaapkamers en twee badkamers met een interne oppervlakte van 50 m² en een buitenruimte van 31 m².

Elke lodge is volledig ingericht en beschikt over een hot tub en een 50"-smart-tv aan de muur. Binnen de ontwikkeling hebben bewoners toegang tot een receptie met 24-uurs beveiliging, een restaurant met uitzicht op gevulde forel lochin, vissen, lokale wandelingen, wijnmakerij met rondleidingen, golf driving range, watersportcentrum, golfbanen en antiek- en kunstcentrum. Daarnaast worden in 2022 een pitch and putt, kinderspeelplaats, boswandeling, atletiekbaan, gymzaal en fietsverhuur aan de ontwikkeling toegevoegd.

Het genereren van inkomsten begint onmiddellijk bij het ondertekenen van contracten en is vastgesteld op 8-10% netto per jaar * en zal voor 10 jaar zijn. Rendementen worden per kwartaal betaald en er is een 100% terugkoopoptie. Jaarlijks rendement is 8% bij twee weken persoonlijk gebruik of 10% bij geen persoonlijk gebruik.

Er is beperkte beschikbaarheid op deze exclusieve en gevestigde ontwikkeling en er zijn drie ontwerpen om uit te kiezen.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2
Gemeubileerd

Grantham

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens