The Red Roof Home- 38 Woodmere Rd, Cedar Grove, NJ 07009, USA, in Cedar Grove, Verenigde Staten

Cedar Grove
Nieuw huis • 5 bed. • 4 bad. • 465 m² • 2de verdieping • ref: https://www.asteroom.com/pviewer?hideleadgen=1&token=R5-ZCJ-i1Ea
€ 1.307.314

"The Red Roof Home '' 38 Woodmere rd in cedar grove new jersey is ongeveer 5000 vierkante meter mediterrane stijl huis. Na een uitgebreide renovatie heeft het nu de tijdloze wereldwijde luxe-aantrekkingskracht.
Betreed de grote 2 verdiepingen tellende entreehal via een uitnodigende veranda en openslaande deuren met trendy kroonluchters. Woonkamer met een houtgestookte open haard en stenen muur achtergrond opent in een formele eetkamer met kroonlijsten plafond detail.

De chef-keuken is de droom voor elke kok. Het strekt zich uit in de familiekamer die ook uitkomt in de privé achtertuin. Wiking roestvrijstalen apparaten omvatten een franse deur koelkast, dubbele oven, 6 pits kookplaat gas, afzuigventilator, vaatwasser en magnetron. Prachtig contrast van mozaïek glastegels met bijpassende backsplash en onderkastverlichting. Alle hi-end verlichtingsarmaturen.  Kwarts top midden eiland en ontbijtbar met extra opbergkasten.

Minuscule details zoals gedimde verlichtingsfuncties, kroonlijsten, grote ramen voor natuurlijk licht en contrastkleur van muren en vloeren zijn zeker indrukwekkend.

Een poederkamer, kantoorruimte op de 1e verdieping en een logeerkamer met complete badkamer, een modderkamer vanaf de garage-ingang maakt de eerste verdieping af.

De Master Suite op de tweede verdieping biedt 2 inloopkasten en 2 standaardkasten. Prachtige en-suite spa badkamer, diep bad, Bluetooth-enabled ingebouwde luidspreker en een staande douche. Wasruimte met ingebouwde opbergkasten. 3 extra slaapkamers met aangrenzende complete badkamers. Serre en een eigen buitenbalkon uitbouw met ingebouwde luidsprekers en verharde vloeren. Een enorme 1800 vierkante voet onafgewerkte walk-out kelder heeft een groot potentieel om te worden afgewerkt en om extra ruimte te bieden voor het bouwen van een mediaruimte, speelkamer of een fitnessruimte. Verhard trottoir, perfecte verharde oprit voor garage voor 2 auto's en serene landschapsarchitectuur voegt grote waarde toe aan dit huis. Enkele andere kenmerken van dit huis zijn een tweede houtgestookte open haard in de kelder en een centraal vacuümsysteem.

2 minuten van Cedar Grove Park, binnen 10 minuten van Montclair en Little falls treinstation. Ook dicht bij supermarkt en plaatsen van aanbidding.

Gelegen op een privé doodlopende straat, op slechts een steenworp afstand van de bekende "Park Ridge Estates" van Cedar Grove, is dit huis zeker niet te missen.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers4
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven465 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Cedar Grove

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar1972