Luxe Chalet & Prachtig uitzicht

Bagnes
Chalet • 7 bed. • 720 m² • ref: BA-119581
Prijs op aanvraag
TE HUUR : Wekelijks, & meer

Chalet Spa Verbier is een van 's werelds beste chalets en combineert een eigentijds design, een spectaculaire spa en een epische locatie met een adembenemend uitzicht op de Alpen. De aandacht voor detail is fantastisch.

Chalet Spa Verbier biedt 5 slaapkamers in het hoofdchalet en 2 extra slaapkamers in het aangrenzende appartement.

De Penthouse Master Suite bevindt zich op de bovenste verdieping, is toegankelijk via een eigen trap vanuit de woonkamer en heeft een kingsize bed, een eigen terras en een minibar, evenals een glazen gasvlam open haard die in de muur tegenover het bed is gesneden om een romantische sfeer te creëren en uitzicht over de Alpen door de vlammen wanneer deze wordt aangestoken. De luxe badkamer biedt wastafels voor hem en haar, een aparte regendouche en een eigen jacuzzi, van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de bergen ten zuiden van het pand.

Vier andere slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. Deze slaapkamers bevinden zich op het spa-niveau onder de woonkamer en de gehele spa-verdieping komt uit op een enorm terras met vlonders en aangelegde tuinen, evenals de externe fitnessruimte onder het grote houten dak. Er zijn twee slaapkamers die met elkaar verbonden kunnen worden om een familiesuite te creëren met 2 badkamers, een badkamer met douche en de andere met een diep luxe bad.

Chalet Spa Verbier heeft een design infinity pool die voortdurend wordt ververst met behulp van een Siemens filtersysteem dat het gebruik van chloor en chemicaliën vermijdt. Naast het zwembad is een sauna en een hamam met eucalyptusvoer, evenals een massagetherapieruimte en een overdekte fitnessruimte. Er is ook een fitnessruimte in de buitenlucht en deze faciliteiten omvatten een Concept 2-roeier, Schwinn Spinner, TRX en diverse andere Technogym-apparatuur.

Chalet Spa Verbier heeft een overvloed aan bijzondere kenmerken en is ontworpen met het oog op luxe wonen.

Ruimten

Vloeren4
Slaapkamers7

Oppervlakken

Leven720 m²
Totaal662 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Balkon
Barbecue
Lift
Sauna
Terras
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Bagnes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Basisschool
Bioscoop
Dagopvang
Dokter
Golf
Middelbare school
Openbaar vervoer
Openbaar zwembad
Park
Sportcentrum
Supermarkt
Taxi
Winkels
Ziekenhuis
Zuiden oriëntatie
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
Bouwjaar2008