Appartement voor Kopen in Ivano-Frankivsk, Oekraïne

Ivano-Frankivsk
Appartement • 3 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 1133 m² • 7de verdieping • ref: 116014037-27
€ 136.435

Park Apartments - een luxe appartement in het centrum van Ivano-Frankivsk, aan de oever van het stadsmeer. Het elite clubhuis is al in gebruik genomen.
Driekamerappartement met ruime indeling en een eigen terras - voor degenen die houden van vrijheid in hun eigen ruimte en eisen stellen aan kwesties van comfort en kwaliteit.
Park Apartments is een keuze van de meest veeleisende mensen die de privacy en het comfort van een landhuis willen combineren met het ritme van de stad en de perfecte infrastructuur.
Wonen in een elite club-type huis is om een hoog niveau van eigen comfort te waarderen en niet alleen huisvesting te kiezen, maar ook een onberispelijk niveau van service en aanvullende diensten voor bewoners.

Prestigieuze locatie in Ivano-Frankivsk - aan de oever van het stadsmeer, in de buurt van het park vernoemd naar Taras Shevchenko. Tegelijkertijd is het stadscentrum slechts 5 minuten verwijderd. De ideale locatie voor wie op de hoogte wil blijven van de stad en tijd wil hebben voor alles en nog meer.

Park Apartments biedt een prachtig uitzicht op de stad, het meer en het park. Zo'n huis inspireert elke dag en motiveert om schoonheid in detail te waarderen.

De locatie kenmerkt zich door een ideale infrastructuur. In de omgeving zijn er medische klinieken, apotheken, bankfilialen, benzinestations, winkels, winkelcentra, onderwijsinstellingen, scholen en kleuterscholen.

Ruimten

Kamers3
Vloeren7
Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten2
Appartementen28

Oppervlakken

Leven1133 m²
Totaal1133 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Ivano-Frankivsk

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op meer
Onbelemmerd weergave op park
Onbelemmerd weergave op stad
TypeAppartement
Bouwjaar2020