Huis te koop, Rua Severino Massa Spinelli, 128 - Tambaú, João Pessoa - PB, 58039-210, Brazilië, in João Pessoa, Brazilië

João Pessoa, R. Pres. Venceslau Braz, 735 - Bessa, João Pessoa - PB, 58102-582, Brazil
Huis • 4 bed.
€ 220.483

Champeret International Real Estate presenteert deze prachtige villa in het uiterste oosten van Amerika, de stad João Pessoa, de hoofdstad van de staat Paraíba, die wordt beschouwd als het paradijs van Brazilië, met een zeer aangenaam en regelmatig klimaat het hele jaar door.

De accommodatie is in 2006 gebouwd en in 2016 gedeeltelijk gerenoveerd. Het heeft zonne- en driefasige energie, een regenwateropvangsysteem en een centraal hydraulisch systeem onder druk.

Het huis is gelegen in een rustige straat in de woonwijk van Bessa, op slechts ca. 800 meter van het strand.

De villa is gebouwd op 2 verdiepingen, waarbij de 2e verdieping van binnenuit toegankelijk is, maar ook van buitenaf via twee wenteltrappen.

Het heeft een zwembad van 5,4x2,7x1,5m met een toilet en een buitendouche, een barbecue, een veranda, een doe-het-zelf werkplaats en een overdekte garage voor 1-2 voertuigen.

De begane grond biedt een ruime woonkamer van 28m2, verdeeld in woonkamer, eetkamer en kantoor, een ruime keuken volledig ingericht en uitgerust, een ingerichte wasruimte, een bijgebouw met een eigen badkamer (douches), evenals een slaapkamer ingericht met een eigen badkamer (do

De woonkamer, voorzien van diverse glazen schuifdeuren geeft direct toegang tot het terras, zwembad, tuin, garage, veranda en werkplaats.

De glazen schuifpui naar de keuken geeft toegang tot de tuin.

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, elk ingericht met een badkamer (douche) en een gemeubileerde slaapkamer (bijgebouw) voor 1 persoon, kamer die toegang geeft tot dezelfde badkamer als een van de tweepersoonskamers.

De 4 slaapkamers hebben een terras en toegang tot een wenteltrap.

Een favoriete woning om dringend te bezoeken.

Champeret Real Estate Brazilië

Ruimten

Slaapkamers4
Barbecue
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Gemeubileerd

R. Pres. Venceslau Braz, 735 - Bessa, João Pessoa - PB, 58102-582, Brazil, João Pessoa