Luxe huizen te koop in Bodrum, 10 JAAR HYPOTHEEK BESCHIKBAAR

Göltürkbükü
Herenhuis • 6 bed. • 6 bad. • 590 m² • 3de verdieping • Nu beschikbaar
€ 1.995.000

Ons project is gelegen in Bodrum/Turkbuku, in Turkije.  Het is een privé wooncomplex bestaande uit 16 herenhuizen, die elk op een apart perceel staan met een eigen zwembad, buitendouche en uitgestrekte aangelegde tuinen.

Deze grootse luxe eigenschappen omvatten: 2 woonkamers, 6 slaapkamers met 6 badkamers en kleedkamers, een volledig uitgeruste keuken geïnstalleerd met de beste wereldwijde merken overal. Er is ook een kantoor met panoramische ramen met uitzicht op de groenblijvende bergen, een hamam, een biljartzaal met een bar, een bioscoopzaal, een overdekte parkeerplaats voor 2 auto's en een technische / berging.

Alleen de beste kwaliteit is te vinden bij Madnasa Turkbuku, al onze herenhuizen zijn uitgerust met een "smart home" en VRV verwarmings- en koelsysteem.

Daarnaast is er een helikopterplatform op de site en alle eigenaren zijn voorzien van een VIP "CABANA" in onze privéstrandclub op slechts 1,3 km afstand. Door het hele wooncomplex zijn er ook fietspaden en paden om te wandelen en hobbi-tuinen.

Onze ontwikkeling biedt ook concurrerende betaling variërend van 2 tot 10 jaar, neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Ruimten

Vloeren3
Slaapkamers6
Badkamers6
Toiletruimten2
Balkons2
Garages (binnen)1
Parkeerplaatsen (binnen)2
Terrassen1

Oppervlakken

Leven590 m²
Kavel800 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Balkon
Intercom
Internet
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Göltürkbükü

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
TypeHuis
Bouwjaar2022