BOERDERIJ TE KOOP | GIDS, ALBUFEIRA

Guia
Bouwgrond
€ 3.500.000

Quinta Ilha da Madeira gelegen in Guia, in Albufeira.

Landelijke huiselijkheid met stedelijke component, met een oppervlakte van meer dan 10 hectare en goedgekeurd project voor de bouw van een landelijk hotel met 39 wooneenheden, parkeerplaatsen, zwembad en kindergedeelte, gelegen op minder dan 4 km van het Galé-gebied.

Op dit moment heeft het een boerderij met landbouwproductie en met dieren (eenden, kippen, schapen, geiten, varkens en kalkoenen).

Met goedgekeurd project voor Rural Hotel met 2000 m2, verdeeld over 3 blokken, 2 bestemd voor de wooneenheden en het centrale entreeblok van het hotel gereserveerd voor de verschillende diensten hiervan.

Het zal een capaciteit van 39 wooneenheden hebben, met een eetkamer en een voorraadkast, openbare sanitaire voorzieningen, een woonkamer met barservice en een winkel om boerderijproducten op de markt te brengen.

Het heeft ook een magazijn van 600 m2, 6 kassen, watervoorziening van 2 gaten, water- en rioleringsnetwerk, elektriciteit en telefoons, landelijk huis voor personeel, bungalows (verwijderbare) typologie T1, T2 en T en een meer in aanbouw.

Het hotel beschikt in totaal over 13 gemeenschappelijke parkeerplaatsen buiten, waarvan er 2 gereserveerd zijn voor het ontvangen van mindervalide gebruikers, plus 12 overdekte privé parkeerplaatsen in de garage op verdieping -1, volledig omheind.

In het oostelijke deel van het hotel, ten opzichte van de achtergevel oost, zal er een zwembad zijn, verdeeld in twee delen, het kindergedeelte met 45 cm, en een volwassen gebied met twee niveaus, 65 cm en 1,75 m diep met een hellingovergang.

Met 2 watergaten en water, licht en riolering.

Huidige opbrengst van de 4 modulaire woningen: € 3800 netto/maand

Een paar minuten en km van de belangrijkste stranden van Albufeira, Galé en Salgados en de belangrijkste communicatieroutes.

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Breng vrijblijvend een bezoek.

The Magnolia Properties is een partner van verschillende financiële entiteiten, waardoor al haar klanten gratis simulaties van Housing Credit mogelijk maken.

Oppervlakken

Totaal10000 m²

Guia

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens