Opvallende Zwitserse lodge op het plateau van Verbier

Route de Verbier Station
Chalet • 7 bed. • 7 bad. • 5de verdieping • ref: BA-119796
Prijs op aanvraag
Verbluffend eigentijds design versmelt met traditionele alpine elementen om een buitengewoon stijlvol chalet te creëren. Van de ongeëvenaarde functies tot het adembenemende uitzicht dat het biedt, deze woning is echt uniek in zijn soort.

Traditionele alpine chalets met antieke houten balken en eiken vloeren worden gecombineerd met op maat gemaakte eigentijdse designkenmerken, zoals natuurstenen gootstenen, om een ongelooflijk mooie plek te maken om te verblijven. Heerlijke spafaciliteiten zorgen voor ultieme ontspanning en fantastisch entertainment houdt u tijdens uw verblijf geprikkeld.

Chalet 1936, de ultieme Zwitserse lodge, is net zo adembenemend als de immense berglandschappen waarin het is genesteld. Pop-art cool ontmoet chalet chic in dit indrukwekkende alpenhuis. Stap binnen en scan je ogen over prachtige interieurs en geniet van een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en valleien die zich uitstrekken voor het chalet.

Verdeeld over vijf verdiepingen zijn zeven individueel ontworpen slaapkamers met eigen badkamer voor in totaal 14 personen in ultieme grandeur. Een lift bedient de eerste vier verdiepingen van het pand om u volledige toegang te geven tot alle faciliteiten.

Het chalet is ontworpen met het kleinste detail in gedachten, een combinatie van antieke houten balken en lambrisering, pluche eiken vloeren, natuurstenen wastafels en traditionele alpine kenmerken om een interieur te creëren dat klasse uitstraalt. Koperen baden op roll-tops, eigentijdse verlichting en meubels, pop-art en weelderige stoffen vergemakkelijken u met een ervaring van moderne weelde.

De bovenste verdieping van het chalet is gewijd aan de indrukwekkende hoofdslaapkamer waar u zich kunt terugtrekken om op te laden in een luxe suite met bad op pootjes, doucheruimte, kleedruimte en uw eigen gezellige open haard en eigen balkon.

Als u de trap afdaalt of met de lift naar beneden gaat, is de verdieping eronder gewijd aan nog eens vijf op maat gemaakte slaapkamers - drie tweepersoonskamers met eigen badkamer en toegang tot het balkon, een kinderkamer met twee sets prachtige handgemaakte stapelbedden voor vier personen en een slaapkamer met eigen badkamer met een queensize bed.

De hoofdingang van het chalet bevindt zich op de tweede verdieping, waar u de belangrijkste amusementsruimtes van het huis kunt betreden. Een elegante open eethoek met 14 zitplaatsen biedt vele voortreffelijke eetervaringen, verzorgd door uw privékok, die u aan het werk kunt zien in de goed uitgeruste en uitgebreide keuken. Leg uw voeten omhoog en ontspan in de uitzonderlijke woonkamer met open haard.

Een aparte winteringang leidt naar de skiruimte waar u al uw uitrusting veilig kunt opbergen. Hier is ook een gastentoilet.

De onderste twee verdiepingen van het chalet zijn de thuisbasis van pure luxe en verwennerij. Hier kunt u ontspannen in uw persoonlijke spa- en uitgaansruimtes, bijvoorbeeld zwemmen in het zwembad van 8x3 meter met zwemstralen, ontspannen in de glazen hammam of nieuwe energie opdoen in de ruime fitnessruimte. Een hot tub in de buitenlucht, een bar en een bioscoopzaal zorgen ervoor dat u zich tijdens uw verblijf kunt vermaken.

Het chalet heeft buitenparkeergelegenheid voor drie voertuigen, wat betekent dat uw auto's te allen tijde veilig en bij de hand zijn.

Chalet 1936 is een werkelijk adembenemend pand dat aanvoelt alsof een hele wereld is gehuisvest in één immens pand, wat zorgt voor een opmerkelijke skichalet-ervaring.

Ruimten

Slaapkamers7
Badkamers7
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Lift
Parkeerplaats
Zwembad

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
OmgevingBergrug