Natuurproject aan de Aziatische kant van Istanbul te koop

Çekmeköy
Nieuw appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 191 m² • Nu beschikbaar • ref: NG1019
€ 831.991

Welkom in uw nieuwe leefruimte in Cekmekoy, aan de Anatolische kant van Istanbul, waar u door de dennen kunt reizen en uw huis kunt bereiken en gefascineerd kunt zijn door de natuur, waar u zich elk moment op vakantie zult voelen. Het is ontworpen als een 3+1, 4+1 of 5+1 met een eigen terrasvormige tuin en is gebouwd op ca. 19.000 m2. Er zijn 4 of 6 appartementen in elk blok van 10 blokken in totaal. Tijdloos, esthetisch en elegant design. Elk detail van de woonruimtes, gebouwd met de gedachte aan vrede verweven met de natuur, maar zonder de stad te verlaten, is zorgvuldig doordacht om u en uw dierbaren gelukkig te maken.

Çekmeköy is een regio met 17 endemische planten die uniek zijn in zijn geografie. Als u in harmonie met de natuur wilt leven in deze speciale regio, verfraaid door endemische planten, is dit project iets voor u.

Pijnbomen trekken stof aan uit de lucht en produceren veel zuurstof. In Çekmeköy, omgeven door dennenbossen, ervaar je het comfort van het stadscentrum en leef je een schoner leven met veel zuurstof.

Met speciaal ontworpen paden voor hardlopen en fietsen blijf je altijd fit.

Ontworpen met het concept van landelijk wonen; Geniet van de natuur met uw dierbaren in speciale gebieden zoals kinderspeelplaatsen, volleybalvelden, wandelgebieden.

Een vredig leven dat het stadsleven in het stadscentrum combineert met de rust en frisse lucht van het natuurleven. Met dit project is het mogelijk om dichter bij de natuur te komen zonder de stad te verlaten.

Van de open haard tot de ingerichte keuken, alles is klaar, in overeenstemming met de levensstijl van de nieuwe generatie.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletruimten1
Balkons1
Garages (binnen)1

Oppervlakken

Leven191 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Garage
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Sauna
Tuin
Zwembad

Çekmeköy

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2022