Kustproject waar u de zee kunt aanraken wanneer u uw hand uitstrekt

Büyükçekmece
Nieuw appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 93 m² • ref: NG1031
€ 552.218

Het is een kustproject waar je de zee kunt aanraken als je je hand uitstrekt in Büyükçekmece aan de Europese kant. Bijna elk appartement is ontworpen om een visuele verbinding met de zee te creëren. De plafondhoogte in de appartementen is 3,5 m. Het buitenzwembad voor het project is ontworpen als een overloopzwembad dat overgaat in de zee. Elk appartement heeft grote terrassen en balkons die integreren met de zee en het uitzicht. Terrassen met open haarden en zen-tuinen, gastronomische restaurants en exclusieve cafés zijn geplaatst op de begane grond in het midden van het uitzicht op de baai. Met al deze privileges is deze unieke habitat een kandidaat om het centrum van het zeeleven te worden.

Als u moe bent van de chaos van Istanbul, kunt u genieten van het strandleven verweven met de zee; Als u op zoek bent naar een appartement waar u een vakantie van 12 maanden kunt doorbrengen met zijn sociale voorzieningen en activiteiten, maar op slechts een steenworp afstand van de stad, wachten we op u in de mooiste kustplaats van Istanbul.

Door de ligging van het project zijn E-5 en TEM snelwegverbindingen, openbaar vervoer, luchthaven, onderwijs, gezondheidsdiensten, winkel- en evenementencentra in uw nabijheid. Bovendien onderscheidt het zich als een investeringsoptie die een hoge winstgevendheid biedt in een van de regio's waarvan de waarde op de vastgoedmarkt met de dag toeneemt met de projecten "3rd Airport", "1000 Yacht Capacity Coastal Istanbul" en "Canal Istanbul".

Privileges die door het project worden aangeboden; Speeltuinen en activiteitencentra, gazonterras en pergola's, tennisbaan en minivoetbal, volleybalvelden, basketbalvelden, Zen-tuin, entertainment- en wellnessruimtes, zandactiviteitengebied, kinderzwembad met glijbanen, overloopzwembad, zwembadbar, geurterras, gastronomisch centrum en bazaar, terras met open haard, watershowruimte, mini-fitnessruimte en fitnesscentrum, zonneterras, rustig zwembad, botanische tuin, amfitheater, buiten schaakveld, dierenpark, Acrobatische Skateboard & IJsbaan, Pergola's bekijken, Pier, 13 km Fiets & Jogging baan, SPA, Wellness, Fitness, Squash, Massage kamers, stoombaden, sauna en Turks bad.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1
Garages (binnen)1
Terrassen1

Oppervlakken

Leven93 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Balkon
Garage
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Büyükçekmece

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Uitzicht op de stad
TypeAppartement
Bouwjaar2021