Gerenoveerd dorpshuis met bijgebouwen

3971 Montana
Huis • 3.5 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 100 m² • ref: 1584940
€ 594.906
VERKOOP IN ERKENDE TWEEDE WONING

Gelegen in Ollon, in de stad Crans-Montana, is dit dorpshuis met 3,5 kamers ideaal gelegen in een rustige omgeving in het hart van het dorp en genietend van optimale zon, op het zuiden op de rechteroever van de Rhône.

Met het voordeel van een smaakvolle renovatie heeft deze woning de authentieke kant en het karakter van de oorspronkelijke constructie van 1948 behouden. Een eerste grote renovatie in 2000 werd uitgevoerd om het dak te veranderen, de leidingen, de waterinlaten en het elektrische systeem opnieuw te maken. Een tweede grote renovatie vond onlangs plaats in 2017, het omvat de verandering van ramen, binnenisolatie, nieuwe keuken, complete badkamer en vloeren van het huis.

Het pand, in triplex, biedt momenteel een 3,5-kamer accommodatie op twee niveaus, samengesteld als volgt: grote open keuken naar een ruime woonkamer eetkamer met speksteen, toegang terras en balkon, evenals een doucheruimte met toilet.

De verdieping heeft een grote slaapkamer met uitzicht, zuidkant en een tweede kamer die kan worden gebruikt als een extra slaapkamer of kantoor als dat nodig is.

De benedenverdieping van het huis, momenteel gebruikt voor opslag en als wasruimte, is ook gepland om te worden ingericht. Deze verdieping kan, afhankelijk van de behoeften, een tot twee nieuwe slaapkamers met badkamer huisvesten of kan ook worden omgezet in een onafhankelijke woning met eigen toegang.

Een dorpsschuur van ongeveer 80 m2 op de grond, op twee niveaus, zou ook kunnen voldoen aan nieuwe ontwikkelings- of woningbehoeften. Het wordt momenteel gebruikt als een grote werkplaats op het onderste deel en als een overdekte parkeerplaats voor twee voertuigen op het bovenste deel.

Het pand bevat nog steeds prachtige buitenruimtes met veel karakter op verschillende niveaus. Een buitenparkeerplaats maakt dit aanbod ook compleet.

Ruimten

Kamers3.5
Vloeren3
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal210 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

Montana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht op de bergen
TypeHuis
Bouwjaar1948
Renovatiejaar2012