Appartement voor Huren in La Plaine 99438, Dominica

La Plaine
Studio • 2 kamer(s) • 78 m² • ref: LA2775-SELLINGIMMO
€ 1.328
Citrus Creek Plantation Eco-Lodge biedt villa's en huisjes met eigen kookgelegenheid aan de rivier de Taberi, op 2 minuten lopen van het strand. Gelegen op 3,2 km ten noorden van het dorp La Plaine, aan Felicity Boulevard, aan zee, biedt deze accommodatie de sfeer van een plantage en een eigen toegang tot de rivier de Taberi.

De comfortabele huisjes en villa's liggen in een tropische plantage van 8 hectare. Ze zijn gebouwd van hout en steen en beschikken over een eigen ingang en een parkeerplaats. Er is ook een groot terras en een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en keukengerei.

Er is een café-restaurant dat Frans geïnspireerde gerechten serveert, bereid met verse producten van de plantage. Er is gratis WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes en huisjes. Het ontbijt bestaat uit koffie, thee, chocolade, melk, boter, jam en brood.

De excursiebalie organiseert rondleidingen door de belangrijkste bezienswaardigheden van Dominica. In de omgeving bieden watervallen en regenwoud een ideale omgeving om te wandelen. De internationale luchthaven Douglas Charles ligt op 50 km afstand.

Ruimten

Kamers2

Oppervlakken

Leven78 m²
Gemeubileerd
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Parkeerplaats
Terras

La Plaine

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.