Uitstekend 2 slaapkamer appartement te koop in Piovene Rocchette Vicenza

36013 Piovene Rocchette
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 90 m² • ref: ES5553276
€ 119.000
Uitstekend 2 slaapkamer appartement te koop in Piovene Rocchette, Vicenza, Italië

Esales Eigenschap ID: es5553276

Locatie van de accommodatie

Via Papa Giovanni XXIII -
36013 –
Piovene Rocchette
Vicenza
Veneto
Italië

Details van de accommodatie

Met zijn prachtige kustlijnen, historische bezienswaardigheden en relaxte sfeer, blijft Italië een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te zijn. Hier wordt een kans aangeboden om te investeren in dit betoverende deel van de wereld met dit appartement.

Volledig gerenoveerd en volledig gemeubileerd ruim appartement op de eerste verdieping van een appartementencomplex met twee verdiepingen, gelegen in een eigen schilderachtige buurt, in een prachtig klein stadje van de pre-Alpen met een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. Het omvat 1 lichte woonkamer, 1 grote eetkamer en keuken 1 wasruimte, 1 grote badkamer met douche en bidet, 2 ruime slaapkamers, een berging en een groot zonnig balkon. Ongeveer 90 m². inclusief de garage.

Dit moderne appartement is 'instapklaar', wordt geleverd met alle meubels en de keuken, heeft aircosysteem en centrale verwarming met gloednieuwe combiketel.

Het is zeer centraal gelegen, op slechts 10 minuten lopen van het centrale stadsplein met bars en winkels, en heeft een eigen garage en gratis parkeergelegenheid op straat is op grote schaal beschikbaar direct buiten.

Het appartement is gelegen in een eersteklas gebied en gewilde buurt, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een buitenleven en biedt ook potentiële investeringsmogelijkheden.

OVER DE OMGEVING

Het appartement ligt in Piovene Rocchette, een klein stadje van 8.000 inwoners in de provincie Vicenza in Veneto, dat strategisch gelegen is en sinds de 15e eeuw een religieus bedevaartsoord is. Het Asiago-plateau en zijn zeven gemeenten omarmt de stad en staat bekend om zijn uitzonderlijke toeristische aanbod, zowel in de winter als in de zomer: hier omlijsten de bergen naturalistische landschappen van zeldzame schoonheid, skigebieden in overvloed en er zijn tal van opties voor zomerexcursies. De toeristische ontvangst is uitstekend, de gastronomische specialiteiten (kazen, in het bijzonder) maken het ook een bestemming voor fijnproevers. Toeristische locaties zoals het Asiago-plateau zijn gemakkelijk bereikbaar met de bus, terwijl kunststeden zoals Vicenza, Verona en Venetië en natuurlijke schoonheden zoals het Gardameer gemakkelijk bereikbaar zijn met de auto of trein

Vicenza is een provincie in de Italiaanse regio Veneto. De hoofdstad is Vicenza. De provincie heeft een oppervlakte van 2.722,53 km2, en een totale bevolking van 865.082.

In tegenstelling tot andere provincies in de regio Veneto is het vrij bergachtig met verschillende toppen meer dan tweeduizend meter boven de zeespiegel, de meest opvallende zijn Mount Grappa en Mount Novegno. Het Brentakanaal loopt ook dwars door de provincie Vicenza. De bevolking is ongelijk verdeeld over de provincie. Meer dan 60% van de bevolking woont in dichtbevolkte gebieden in de oostelijke, westelijke en noordelijke (bekend als Alto Vicentino) industriële zones, evenals het gebied rond Bassano del Grappa. De overige 40% woont in overwegend landelijk ares in het zuidelijke deel van de provincie (de Colli Berici en Basso Vicentino) of het Asiago-plateau.

WAT TE DOEN IN DE PROVINCIE VICENZA
Fietstochten, mountainbiken, wandelen, rotsklimmen en skiën en snowboarden zijn de belangrijkste buitenrecreatieactiviteiten, maar u kunt ook langlaufen, parazeilen, grotten en kajakken. Combineer deze activiteiten met het bezoeken van Palladio villa's, ommuurde steden, wijnproducenten en industriële complexen en je hebt een geweldige vakantiebestemming.

MAiN KENMERKEN:

• 90m2 woonoppervlak
• 2 Slaapkamers
• 1 Badkamer
•Garage
• Enorm potentieel in de vakantieverhuurmarkt
• Prachtig uitzicht
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Italië te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, vis-, wandel- en fietsgebieden in de buurt

Neem vandaag nog contact met ons op om uw woning in Vicenza, Italië, te kopen of te verkopen.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers1
Garages (binnen)1

Oppervlakken

Leven90 m²
Balkon
Gemeubileerd
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Garage

Piovene Rocchette

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens