Huis voor Kopen in Żukowo, Polen

Żukowo, pomorskie kartuski , Parkowa
Huis • 4 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 164 m² • ref: PAN762981
€ 325.085
Een perfecte plek om uit te rusten na het werk, door voor dit huis te kiezen heb je het gevoel dat je altijd op vakantie bent!!

Małkowo is een klein, charmant stadje, gelegen in de gemeente Żukowo, op twee kilometer van de route Gdynia - Kościerzyna. Vanaf hier liggen zowel Gdynia als Gdańsk op slechts 15 kilometer afstand. De PARK-MAŁKOWO-investering (34 huizen), een perfect ontworpen ruimte van het hele landgoed van eengezinswoningen, waarin het hele gebied is omheind en bewaakt door fysieke beveiliging. De ingang van het landgoed zelf is beveiligd met een slagboom en bewaakt, een uitzonderlijk goed onderhouden groene zone, met een sportveld, een tennisbaan, een plek voor een vreugdevuur en charmante straatjes.
De kleuterschool en het kinderdagverblijf liggen op slechts 500 m afstand.

THUIS: Perfect ontworpen en gebruikte ruimte. De begane grond is 94 m/2 en omvat een grote woonkamer met een subtiel gescheiden kitchenette en eetkamer, een badkamer, een kleedkamer, een gang en een garage. De eerste verdieping is nog eens 70 m/2 - hier zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een kleedkamer. Het geheel is afgewerkt volgens de hoogste normen, beginnend bij houten deuren door het hele huis, via keukenmeubels met complete huishoudelijke apparaten, vloeren en afwerking (travertijn, terracotta, hout). In elke mix, aparte temperatuurregeling.

Vanuit de woonkamer is er een uitgang naar een prachtig zonnig terras met een uniek uitzicht op de tuin en het bos. Vanuit de tuin is er ook een directe toegang tot het bos. De tuin zelf is goed onderhouden met beplanting. Een bijkomend voordeel is het bijgebouw dat volledig uit boomstammen bestaat, dat perfect opgaat in de ruimte.

Het gebouw is voorzien van anti-inbraak rolluiken, een alarmsysteem en videobewaking.
Garage voor één auto, maar deze kan zonder problemen worden uitgebreid.
Oprit met parkeergelegenheid voor 5 auto's.

Een modern systeem van verwarmingskanalen Legalett (elektrisch) op basis van een warme funderingsplaat, die in ons land langzaam de traditionele funderingsfunderingen vervangt, en in West-Europa en Scandinavië zijn ze al een standaard.

De gemiddelde maandelijkse kosten voor het onderhoud van een huis bedragen slechts PLN 500. + 200 PLN. - de kosten van bescherming en onderhoud van groen- en recreatiegebieden op het landgoed.

Graag nodig ik u uit voor de presentatie van dit buitengewone pand !!

KOOP BIJ ONS - VOORDELIG, SNEL EN VEILIG!

- 0% commissie van de koper en geen extra of verborgen kosten
- Wij garanderen een veilige aankoop en de beste prijs
- Wij bieden effectieve en gratis hulp bij het verkrijgen van een lening
- Wij geven professioneel advies bij de aankoop van een investering

Meer van dit soort aanbiedingen vindt u op onze website

KOOP BIJ ONS - VOORDELIG EN VEILIG!

- 0% commissie van de koper (geldt voor aanbiedingen gemarkeerd met een KOOP geen commissie) en geen extra of verborgen kosten
- Wij garanderen een veilige aankoop en de beste prijs
- Wij bieden effectieve en gratis hulp bij het verkrijgen van een lening
- Wij geven professioneel advies bij de aankoop van een investering

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven164 m²
Kavel1581 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats

pomorskie kartuski , Parkowa, Żukowo

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het bos
TypeHuis
Bouwjaar2008
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens