Prachtig Appartement met 2 Slaapkamers te koop in Lewes East Sussex

Lewes
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 90 m² • ref: ES5553294
€ 309.000
Prachtig 2 slaapkamer appartement te koop in Lewes East Sussex Engeland

Esales Eigenschap ID: es5553294

Locatie van de accommodatie

Appartement 3,
39-40 Hoofdstraat,
Lewes
BN7 2LU

Sterling Prijs £ 260.000

Details van de accommodatie

Met zijn prachtige landschap, historische bezienswaardigheden en relaxte sfeer blijft Lewes in het Verenigd Koninkrijk een van de meest gewilde plaatsen ter wereld. Hier wordt een kans aangeboden om te investeren in dit betoverende deel van de wereld met dit uitstekende appartement.

Dit aantrekkelijke en huiselijke appartement op de 2e verdieping ligt in het hart van het bruisende stadscentrum van Lewes, de thuisbasis van 's werelds beroemdste en populairste Guy Fawkes Day-rituelen en de thuisbasis van niet alleen Anne van Kleef (een van de zes vrouwen van Henry VIII), maar ook Thomas Paine, auteur van Rights of Man en oprichter van de Amerikaanse revolutie.

De woning heeft een ruime keuken/ontbijtzaal met openslaande deuren naar de lounge. De even uitgebreide lounge kijkt uit op het Oorlogsmonument, de focus van de 5 november-vieringen, waardoor het licht vanuit twee ramen naar binnen kan stromen. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers en een ongewoon grote familiebadkamer met een douche boven het bad.

Er zijn tal van winkels, bars en restaurants allemaal op loopafstand van de accommodatie, evenals een populaire bioscoop / restaurant bij het station, vanwaar Brighton in 15 minuten kan worden bereikt en Londen in iets meer dan een uur. Het pand zou daarom een ideale koop zijn om te verhuren, evenals een goede woning. De huidige eigenaar woont er al 14 jaar en verkoopt alleen om familieredenen.

.

OVER DE OMGEVING

Lewes is een klein stadje met een groot hart. De meeste historici zijn het erover eens dat Lewes' naam is afgeleid van het Oudengelse 'hlaews' ('heuvels' of 'heuvels') omdat Lewes is ingebouwd in de hellingen aan weerszijden van de Ouse-vallei, waardoor de bewoners stevige benen hebben om met hun stevige hart te gaan. Het was hier dat Simon de Montfort de Slag bij Lewes tegen de koning vocht en waar Tom Paine, auteur van 'The Rights of Man' ooit woonde. Lewes staat al lang bekend om zijn geest van onafhankelijkheid en de inwoners zijn trots op zijn belangrijke geschiedenis die teruggaat tot de Saksische tijd. Maar het gaat niet alleen om de geschiedenis.

Er zijn veel dingen te doen in Lewes in East Sussex. Lewes is een geweldige plek om te winkelen met zoveel onafhankelijke, antieke en eigenzinnige winkels. Het is ook de perfecte plek om te stoppen voor een hapje of een drankje in een van onze historische pubs. Lewes beschikt ook over een werkende brouwerij in het hart van de stad. Als je op een dinsdag op bezoek bent, heb je misschien het geluk om de Harveys dray-paarden het bier te zien bezorgen.

Hoog boven de middeleeuwse straten staat Lewes Castle, kort na 1066 begonnen door William de Warenne als zijn bolwerk in Sussex en in de loop van de volgende 300 jaar uitgebreid, culminerend in de prachtige Barbican. Steile beklimmingen naar de top hiervan en de aangrenzende donjon worden beloond met spectaculaire uitzichten.

Lewes heeft een aantal kleine en grotere markten in de stad. Er is een kleine voedselmarkt met verse, lokale producten, afhaalhapjes en lichte maaltijden die geschikt zijn voor een picknick. Evenals een ambachtelijke markt.

MAiN KENMERKEN:

• 90m2 woonoppervlak
• 2 Slaapkamers
• 1 Badkamers
• Enorm potentieel in de huurmarkt
• Prachtig uitzicht op de stad
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van East Sussex te ontdekken
• Veel uitstekende sportfaciliteiten, vis-, wandel- en fietsgebieden in de buurt

Neem vandaag nog contact met ons op om uw woning in het Verenigd Koninkrijk te kopen of te verkopen aan buitenlandse investeerders.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven90 m²

Lewes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens