VITRUVIUS INVESTMENTS- PROJECT LEONIDOU SUITES (INVESTERING)- L.A104

Athene, 15 Leonidou
Kamer • 1 bed. • 1 bad. • 33 m² • 1de verdieping • ref: VITRUVIUS INVESTMENTS - LEONIDOU SUITES (INVESTMENT)- L.A104
€ 66.500

HOTELKAMER - JAARLIJKS RENDEMENT 4,5% - GEEN ONDERHOUDSKOSTEN

L.A104: Studio appartement met een totale oppervlakte van 33 m2. Dit hotelappartement beschikt over alle moderne voorzieningen en infrastructuur. Het bestaat uit een open woonkamer-slaapkamer en 1 badkamer en biedt het nodige comfort en ruimte aan de gasten. Met moderne vloeren, modern meubilair, dubbele thermische isolatie ramen, inbouwkasten, volledig ingerichte badkamer en beveiliging hoteldeur is een modern en comfortabel investeringsappartement. De toekomstige eigenaar zal na aankoop direct beginnen met het innen van huurgelden voor een periode van 10 jaar.

Ons project "Leonidou Suits" is gelegen in het gebied van Metaxourgheio/Gazi. Zowel voor de lokale bevolking als voor toeristen is dit gebied een referentiepunt als je het over Athene hebt. Afgezien van het feit dat we het hebben over het traditionele centrum van Athene, met wat dit ook zou kunnen omvatten; een hartslag verwijderd van alles ... markt, allerlei winkels, metrostations, hoofdstraten, bushaltes, parken, archeologische vindplaatsen, musea, bezienswaardigheden en wat men maar denkt of nodig heeft. We hebben het ook over een zeer historisch gebied dat de kern van de actie was van de oude Atheense burgers en om deze reden hebben we veel archeologische vondsten in het gebied.

Metaxourgeio komt tot vandaag en tot het moderne beeld van het gebied, en is de definitie van het alternatieve, mix 'n' match district. Het wordt bewoond door mensen van elke financiële achtergrond die zichzelf verklaren als liefhebbers van het stadscentrum en trekt natuurlijk de meerderheid van de toeristen die naar Athene komen. Het is het gebied dat iedereen kiest voor zijn avondje uit, want het zit vol met allerlei soorten restaurants (traditionele, haute cuisine), talloze cafés, alternatieve uitgaansgelegenheden en in feite is het waar iedereen die met de horeca te maken heeft, ervoor kiest om actief te zijn.

Vitruvius Investments, dat de dynamiek van het gebied evalueerde en de zeer centrale rol die speelt in de toeristische sector, besloot om er een boetiekhotel te bouwen dat bestaat uit 21 kamers. De eigenaar van elke kamer heeft de mogelijkheid om, door deze te kopen, deel te nemen aan een zeer ambitieus investeringsproject om de volgende redenen:

1. koopt iets dat onmiddellijk winst teruggeeft (het hele hotel wordt als geheel geëxploiteerd door een van de grootste hotelbedrijven in Griekenland die het op de beste manier runt - als experts in het veld - en het hele jaar door huur betaalt aan kamereigenaren zonder hen te vragen om ergens financieel aan bij te dragen)

 

2. aangezien uw eigendom deel uitmaakt van zo'n levendig en winstgevend project dat de orders van de markt volgt en in feite op het gebied van toerisme dat altijd in de voorhoede van de Griekse economie staat en zal zijn, is het een gegeven dat de commerciële waarde ervan een opwaartse trend zal hebben en gemakkelijk kan worden doorverkocht tegen een veel hogere prijs.

Ruimten

Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven33 m²
Airconditioning
Alarm
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Lift
Satelliet-tv

15 Leonidou, Athene

TypeKamer
Bouwjaar2018
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens