VITROUVIO INVESTERINGEN - LEONIDOU SUITES PROJECT (INVESTERING)- L.SF1

Athene, 15 Leonidou
Kamer • 1 bed. • 1 bad. • 39 m² • 1de verdieping • ref: VITRUVIUS INVESTMENTS - LEONIDOU SUITES (INVESTMENT)- L.SF1
€ 60.000

HOTELKAMER - JAARLIJKS RENDEMENT 4,5% - GEEN ONDERHOUDSKOSTEN

L.SF1: Studio appartement met een totale oppervlakte van 39 m2. Dit hotelappartement beschikt over alle moderne gemakken en faciliteiten. Het bestaat uit een open woon-slaapkamer en 1 badkamer en biedt het nodige comfort en ruimte aan de gasten. Met moderne vloeren, modern meubilair, dubbele thermische isolatie ramen, inbouwkasten, volledig ingerichte badkamer en beveiliging hoteldeur is een modern en comfortabel investeringsappartement. De toekomstige eigenaar na de aankoop zal onmiddellijk beginnen met het innen van huurgelden voor een periode van 10 jaar.

Ons project "Leonidou Costumes" is gelegen in het gebied van Metaxourgeio / Gazi. Voor zowel de lokale bevolking als toeristen is dit gebied een referentiepunt wanneer we het over Athene hebben. Afgezien van het feit dat we het hebben over het traditionele centrum van Athene, met alles wat dat zou kunnen omvatten. een hartslag verwijderd van alles ... Markt, allerlei winkels, metrostations, hoofdstraten, bushaltes, parken, archeologische vindplaatsen, musea, attracties en alles wat men maar kan bedenken of nodig heeft. We hebben het ook over een zeer historisch gebied dat de kern van de actie was van de oude Atheense burgers en om deze reden hebben we veel archeologische vondsten in het gebied.

Metaxourgeio komt tot vandaag en het moderne beeld van het gebied, en is de definitie van een alternatief, mix 'n' match district. Het wordt bewoond door mensen van alle economische achtergronden die zichzelf liefhebbers van het stadscentrum verklaren en trekt natuurlijk de meerderheid van de toeristen die naar Athene komen. Het is het gebied dat iedereen kiest voor zijn avondje uit, want het zit vol met allerlei soorten restaurants (traditionele, haute cuisine), talloze cafés, alternatieve uitgaansgelegenheden en zelfs daar kiezen alle betrokkenen op het gebied van catering ervoor om te werken.

Vitruvius Investments, dat de dynamiek van het gebied evalueert en de zeer centrale rol die het speelt in de toeristische sector, besloot om er een boetiekhotel te bouwen dat bestaat uit 21 kamers. De eigenaar van elke kamer heeft de mogelijkheid om met de aankoop deel te nemen aan een zeer ambitieus investeringsplan om de volgende redenen:

1. koopt iets dat onmiddellijke winst oplevert (het hele hotel wordt in zijn geheel geëxploiteerd door een van de grootste hotelbedrijven in Griekenland die het op de beste manier beheert - als experts in het veld - en betaalt het hele jaar door huur aan kamereigenaren zonder hen te vragen om financieel bij te dragen aan iets)

 

2. Gezien het feit dat uw eigendom deel uitmaakt van zo'n levendig en winstgevend project dat marktorders volgt en vooral in de toeristische sector die altijd in de voorhoede van de Griekse economie staat en zal blijven, is het een gegeven dat de commerciële waarde ervan een opwaartse trend zal hebben en gemakkelijk kan worden doorverkocht tegen een veel hogere prijs.

Ruimten

Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven39 m²
Airconditioning
Alarm
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Lift
Satelliet-tv

15 Leonidou, Athene

TypeKamer
Bouwjaar2018
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens