Zorlu Center Residences Te koop Istanbul Sisli

Istanboel, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Cd. 131 A, 34394 Şişli/İstanbul, Turkey
Appartement • 2 bed. • 2 bad. • 169 m² • 16de verdieping
€ 1.818.427

U kunt genieten van de groene natuur op uw speciale terras of tuin of het unieke uitzicht op de Bosporus, de Prinseneilanden en het historische schiereiland door de volledig te openen ramen of de beroemdste musicals bijwonen, genieten van een diner in de restaurants van de bekroonde koks en winkelen in de winkels van de wereldberoemde merken op slechts een steenworp afstand van uw woning. Laat het leven om je heen draaien dankzij het unieke sociale leven dat alleen wordt aangeboden aan residentie-eigenaren van Zorlu Center Residences.

Zorlu Center Residences, variërend van 1+1 tot 5,5+1 van 117 m² tot 735 m², met uitzicht op de Bosporus en de Zee van Marmara en het historische schiereiland istanbul via de ruime balkons, presenteert een exclusieve woonervaring.

Met terrassen gewijd aan elke woning; de Terrace Residences biedt niet alleen een uniek uitzicht, maar ook het voorrecht om in het hart van de stad te zijn. Geïnspireerd door de Oud Anatolische huizen; u maakt maximaal gebruik van het daglicht dankzij de reflecterende zwembaden op de binnenhoven en geniet van het oude goede buurtleven in uw speciale tuin.

Maak je klaar voor een ongewone ervaring van Istanbul die nog niet eerder is gezien... Zorlu Center Residences zal waarde toevoegen aan uw leven met zijn 4 buiten- en 1 overdekte zwembaden, alleen beschikbaar voor de bewoners, evenals een fitnessruimte van 1.500 m². U zult genieten van de schoonheid van Istanbul op groene hardloop- en wandelpaden vergezeld van bomen en planten die specifiek zijn voor Istanbul.

Het biedt u het unieke uitzicht op Istanbul, het historische schiereiland, de Prinseneilanden, de Bosporusbrug en de Maagdentoren die u nergens anders kunt zien.

Wijnkelder, parkeerplaatsen zoveel als het aantal van uw kamers, opslagruimtes en speciale conciërgediensten ... Je vindt alles van winkelen, sport, cultuur, kunst tot speciale smaken in zorlu center residenties."

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven169 m²
Kavel693000 m²
Airconditioning
Garage
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Balkon
Fitnesscentrum
Tuin
Wijnkelder

Esentepe Mahallesi, Büyükdere Cd. 131 A, 34394 Şişli/İstanbul, Turkey, Istanboel

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeAppartement
Bouwjaar2013