Twee-onder-een-kapwoning aan de rand van de stad, gewilde ligging, souterrain, bijgebouw, leegstaand

Schlehdornweg
Halfvrijstaand huis • 4 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 115 m² • Begane grond • ref: 304
€ 729.000
Twee-onder-een-kapwoning aan de rand van de stad, gewilde locatie, kelder, aangrenzend pand, leegstaand *duits : Dit exposé is beschikbaar in het Duits, Engels en Russisch. *engels : Deze Expose is beschikbaar in het Duits, Engels en Russisch.

De DHH, gebouwd in 1936, was stevig gebouwd met 98 m² woonoppervlak in een puur woonwijk en een zeer gewilde, rustige locatie aan de rand van Berlijn - Zehlendorf. Het bijzondere van deze woning is het ruime en veelzijdige aangrenzende gebouw en de prachtige ondoorzichtige tuin, evenals een verwarmde kelderruimte met een plafondhoogte van 2,40 m en een groot daglichtraam. De twee-onder-een-kapwoning werd in de jaren '60 uitgebreid met een uitbreiding met kelder en in de jaren '70 met een verwarmde garage-uitbreiding van 37 m², werkplaats en ander bijbehorend pand. De plafonds op de bovenverdieping/zolder zijn plafonds met houten balken, het kelderplafond is massief. De elektrische installatie op de begane grond is volledig vernieuwd en de kelder en bovenverdieping zijn al gedeeltelijk vernieuwd. Van 2007-2009 is het pand uitgebreid gerenoveerd/gemoderniseerd. Ook de plattegrond werd geoptimaliseerd. De oorspronkelijke staat van trappen, vloeren en deuren is vrijwel geheel bewaard gebleven of gerestaureerd. * Presentatie van diensten van renovatie en modernisering:-Renovatie / modernisering in de jaren '60-Uitbreiding kelder / begane grond-In de jaren '70, een verwarmde garage-uitbreiding, werkplaats en het aangrenzende gebouw-1995 centrale verwarming op gas-1998 hoogwaardige kleitegeldakbedekking -2000 gebouw waterdichting (straat), schoorsteen, uitlaatpijpen-2001 aansluiting stadsafvoer en kernboringen-2008 verhoogde ingerichte keuken inclusief apparatuur, tegels, metselaar, schilder, elektra, kelder, Serreraam, terrasdeur, terras en huisplint-2009 ISO glas kunststof raam straatzijde begane grond en raam bovenverdieping met rolluiken-2015 complete badkamerrenovatie-2018 zeer hoogwaardige beveiliging huistoegangsdeur met loden beglazing en dakraam, 7-voudige roestvrijstalen vergrendeling met nood- en gevaarfunctie -2020 hefsysteem -Na aankoop wordt de woning leeg opgeleverd.

-Ingebouwde ruimtes met verhoogde werkbladen en ingebouwde elektrische apparaten-Doucheruimte-Bad-Badkamer met whirlpool- Hoekbad-Sauna-Open haard-Veranda-Overdekt terras (serre)-Garage-Gedeeltelijk overdekte parkeerplaats-Inloopvloer, nog niet ontwikkeld-Tuin- Gereedschapsschuur-Stroomaansluiting -en nog veel meer...

De zeer aantrekkelijke en gezinsvriendelijke woonwijk Kleinmachnow, met zijn nederzettingshuizen en villa's op het platteland en parkachtige lanen, grenst direct in het noorden aan de Berlijnse wijk Steglitz - Zehlendorf en in het zuiden aan de gemeente Stahnsdorf en de stad Teltow. Teltow heeft een eigen S-Bahn verbinding en is nu een industrieel en economisch zeer goed ontwikkelde locatie. Kleinmachnow heeft een perfecte infrastructuur zoals stadhuis, restaurants met nationale / internationale gerechten, bioscoop, theater, muziek- en sportfaciliteiten, zwembad, banken, postkantoor, apotheken, enz., Wat de hoge kwaliteit van leven onderstreept. De plaats heeft alle sociaal noodzakelijke voorzieningen. Er zijn verschillende kinderdagverblijven, 3 basisscholen, een gymnasium, een vrijeschool, een internationale school en een school met een speciale educatieve focus. Vanuit Kleinmachnow (deelstaat Brandenburg, district Potsdam Mittelmark) is het centrum van Berlin-Zehlendorf met de auto in ongeveer 10 minuten te bereiken. Het is ongeveer 20 minuten naar het centrum van Potsdam, waar het dichtstbijzijnde grote langeafstandstreinstation zich bevindt. Kleinmachnow heeft een eigen snelwegknooppunt aan de A 115, waar ook EBAY, DHL en andere grote werkgevers zijn gevestigd. S-Bahn treinen zijn in de directe omgeving, Berlijn-Zehlendorf, Teltow en Berlijn-Wannsee met S-Bahn en Fernbahnen.In de gemeenschap heeft momenteel ongeveer 21.000 inwoners.

*Geïnteresseerden van deze advertentie: Voor vragen vragen we om volledige afzendergegevens. Vermeld adres, telefoon, fax en e-mail. Wij vragen uw begrip dat verzending helaas niet mogelijk is zonder bovengenoemde informatie. ** Bewijs van liquiditeit is vereist in de verdere procedure voor eigendom van onroerend goed.** Alle gegevens en informatie die voor ons beschikbaar zijn, zijn gebaseerd op de informatie die door de eigenaar is verstrekt of komen uit eigendomsdocumenten en worden hier naar beste weten gereproduceerd. Wij behouden ons het recht voor om fouten te maken en eerdere verkoop. De wettelijke verplichting vloeit uitsluitend voort uit een notariële koopovereenkomst. *Wilt u uw woning verkopen? Mogelijk hebben we al een koper voor u, omdat ons klantennetwerk de bijbehorende zoekprofielen nationaal en internationaal heeft opgeslagen. Wij begeleiden u professioneel met uw woning in alle technische en juridische processen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Wij adviseren u met onze ervaring in de realistische waardebepaling van uw woning en de gezamenlijke koopsom. Uiteraard begeleiden wij u door de verkoopprocedure tot aan de oplevering van de woning.* U kunt aantrekkelijkere aanbiedingen van leegstaande en gehuurde appartementen en andere onroerende goederen vinden op: www.av-immobilien-berlin.de We hebben ook een duurzaam netwerk van financieringsmogelijkheden om onze klanten te ondersteunen met onze eigendommen. U kunt ook rechtstreeks telefonisch contact met mij opnemen via +49(0)176-84055531. Aleksander Vukas, vastgoedspecialist, vastgoedeconoom AV Immobilien Berlin - Vastgoed Consulting & Agentschap

Ruimten

Kamers4
Vloeren2
Slaapkamers2
Badkamers2
Terrassen1

Oppervlakken

Leven115 m²
Kavel456 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Sauna
Tuin

Schlehdornweg, Kleinmachnow

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
Bouwjaar1936
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens