Gerenoveerde oude stenen villa in Perast

Kotor
Vastgoed • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 273 m² • ref: 052
€ 2.500.000
Deze prachtige, 350 jaar oude stenen villa te koop is gelegen in Perast, in de gemeente Kotor. Perast, als een absoluut hoogtepunt van de baai van Kotor, is een van de mooiste barokke steden in Montenegro.

Als voormalig zeemanscentrum schittert het nog steeds met prachtige gebouwen, mooie kerken en een romantische waterkant.

De villa is in 2013 gerenoveerd. Het heeft een oppervlakte van 273m2, met een extra terras van 48m2.

Tijdens de renovatie werden alleen de hoogste kwaliteit materialen gebruikt (Italiaanse stenen platen en badkamerapparatuur, Nederlands en Frans meubilair, Toshiba-airconditioning, Bosh-huishoudelijke apparaten, enz.), Dus verdere investeringen zijn niet snel nodig.

Vanaf het ruime terras heeft u toegang tot de begane grond. Er is de keuken en woonkamer met een ouderwetse stenen open haard, wijnkelder en het extra appartement naast de woonkamer, met een badkamer en een kleine keuken.

Op de eerste verdieping is er een grote eethoek met een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een terras met een open uitzicht op zee. Er is een barbecue op hetzelfde niveau, aan de achterkant van het huis.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De villa is voorzien van airconditioning en daarnaast is er vloerverwarming in de woonkamer en alle badkamers.

Aan de voorzijde van de villa is er een groot zwembad van 11mx5m, met verwarming, verlichting en een zwemgeiser. In de buurt van het zwembad, samen met zwembadmeubilair - ligstoelen en parasols, is er ook een rustruimte en een ingerichte ruimte voor familiebijeenkomsten en diners buiten.

Deze villa staat bekend als het huis met de grootste tuin in Perast, dus het is een perfecte plek om ervan te genieten met uw familie en vrienden.

Onder het zwembad, in de kelder is een technische ruimte. De villa is ook uitgerust met videobewaking.

Deze prachtige oude villa ligt op slechts een steenworp afstand van het strand, kristalhelder zeewater en alle andere voorzieningen en beroemde plaatsen in Perast.

In termen van connectiviteit, de oude binnenstad van Kotor ligt op slechts 14 km van de villa, de luchthaven Tivat 22 km, Porto Montenegro jachthaven voor superjachten slechts 25 km, en Porto Novi slechts 23 km van hier.

Dankzij zo'n goede locatie, in het hart van Perast, zal de waarde van dit pand in de loop van de tijd alleen maar groeien.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, wij zijn van mening dat deze woning niet zo lang op de markt zal zijn.

Kenmerken van het pand
*Air-conditioning
* Alarmsysteem
*Barbecue
*Centrale verwarming
* Cultureel erfgoed
*Haard
*Gemeubileerd
* Warmtepomp
*Gazon
*Parkeergelegenheid
* Rustige omgeving
* Uitzicht op zee
*Zwembad
* Vloerverwarming

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven273 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Barbecue
Gemeubileerd
Parkeerplaats

Kotor

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Uitzicht op de tuin