Boutique Resort, 2 Seagrape Drive, in Pedro, Belize,

San Pedro
Logies en ontbijt • 10 bed. • 12 bad. • 11000 Vierkante voet • 2de verdieping
€ 2.317.525

Een unieke vastgoed- en zakelijke kans. De Diamond Lodge is een luxe herenhuis met 9 slaapkamers en 11 badkamers dat momenteel wordt geëxploiteerd als Bed & Breakfast.  Het huis beschikt over een zwembad in vrije vorm, een grote open keuken, ruime woonruimtes, terrassen en een overdekte garage beveiligd door een privacymuur en fulltime beveiliging.

Het is volledig bemand en operationeel met een bar bij het zwembad, een restaurant en een spa.  Elk van de negen kamers is professioneel ingericht met hoogwaardige meubels en armaturen.  Inbegrepen in het aantal kamers is een master suite penthouse van 2500 m² met bubbelbad, douches voor hem en haar, een toilet voor hem en haar en een eigen terras.

De Lodge is gelegen in de stad San Pedro en dicht bij de nieuwbouw voor de Marriott Collection en de voortdurende gentrificatie van het San Pablo / Escalante-gebied.

Deze kans kan het beste worden gerealiseerd door het vastgoedpotentieel te zien als een B&B, een privéwoning of een ander doel dat profiteert van de uitgebreide omvang van het pand en de locatie. Het is groot genoeg om bijna elk soort bedrijf en woonruimte te ondersteunen, of dat nu kantoren of restaurants, een klein hotel of andere doeleinden zijn. De gevraagde prijs weerspiegelt de grootte van deze woning en het potentieel ervan.

Sandy Point Realty presenteert Diamond Lodge gelegen op Coconut Drive San Pedro, San Pedro Town, Ambergris Caye, Belize.

Neem contact op met de listing agent voor meer informatie.

Ruimten

Vloeren2
Slaapkamers10
Badkamers12
Balkons2
Parkeerplaatsen (buiten)6
Terrassen1

Oppervlakken

Leven11000 Vierkante voet
Afwasmachine
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Zwembad

San Pedro

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeBedrijfspand
Bouwjaar2016