Huis te koop in Istiea Edipsos, Evia, Gtreece

Istiea Edipsos, 282 Οδός Κάβου
Huis met appartementen • 8 kamer(s) • 6 bed. • 5 bad. • 270 m² • ref: ID-16294
€ 535.000

Vrijstaand huis te koop in Evia, Agios Georgios Lihados. Het pand is van luxe constructie, 270 m². op drie niveaus die is verdeeld in 2 onafhankelijke woningen met een aparte ingang.
De eerste is een verhoogde begane grond en eerste verdieping met een interne trap van een totale oppervlakte van 135 m². die bestaat uit een woonkamer, eetkamer, keuken en drie grote slaapkamers met een eigen badkamer (master) + gastentoilet.
Het tweede huis is 135 m². Op een niveau (verhoogde kelder) en bestaat uit drie grote slaapkamers naar ENA Master + ENA grote badkamer grote luchtige keuken, woon-eetkamer en een grote interne opslag. Het is een korte afstand van de zee (100 meter), vrij uitzicht op de zee, vijf minuten van de magische Lihadonisia. Op verzoek van de koper verbindt de eigenaar zich ertoe het zwembad uit te rusten zonder extra prijsverhoging. Prijs 535.000 euro

Naast het pand ligt de Franse Club Med en ook vlakbij is een nederzetting met Duitsers die vakantiehuizen hebben. Het gebied ligt zeer dicht bij Lihadonisia.
Er is de mogelijkheid om het perceel uit te breiden - er zijn ook bouwbare percelen direct naast het pand die worden verkocht vanaf 40.000 euro, verkoopprijs bespreekbaar.

Ruimten

Kamers8
Vloeren3
Slaapkamers6
Badkamers5
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven270 m²
Kavel565 m²
Airconditioning
Parkeerplaats
Zwembad

282 Οδός Κάβου, Istiea Edipsos

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens