Huis voor Kopen in Funchal, Portugal

Funchal
Boerderij • 8 kamer(s) • 7 bed. • 3 bad. • 442 m² • ref: ZMPT551696
€ 1.350.000
Woning ID: ZMPT551696

Boerderij met 7 slaapkamers gelegen in São Pedro, fantastisch, uit de vorige eeuw, met prachtige architectuur. Dit prachtige pand heeft een voorstudie voor de bouw van 13 luxe appartementen, met oppervlaktes variërend van 113 m2 tot 320 m2 met de mogelijkheid om oppervlakten te verkleinen en het aantal fracties te vergroten. Deze boerderij werd in 1866 verbouwd en is goed bewaard gebleven, maar heeft verbetering nodig. Gelegen in het belangrijkste deel van de stad, met uitzicht op zee en de bergen. Maak gebruik van deze mogelijkheid. Neem contact met ons op.

3 redenen om bij Zome te kopen

+ opvolging

Met een unieke voorbereiding en ervaring in de vastgoedmarkt, zetten Zome consultants al hun toewijding in om u de beste ondersteuning te bieden en u met het grootste vertrouwen te begeleiden in de juiste richting van uw behoeften en ambities.

Vanaf nu creëren we een hechte relatie en luisteren we goed naar uw verwachtingen, want onze prioriteit is uw geluk! Omdat het belangrijk is dat je het gevoel hebt dat je wordt begeleid en dat we altijd bij je zijn.

+ Eenvoudig

Zome-consultants hebben een unieke opleiding in de markt, verankerd in het delen van praktische ervaring tussen professionals en versterkt door de kennis van toegepaste neurowetenschappen die hen in staat stelt hun vastgoedervaring te vereenvoudigen en effectiever te maken.

Laat bureaucratische nachtmerries achter je, want bij Zome vind je de volledige ondersteuning van een ervaren en multidisciplinair team dat je praktische ondersteuning biedt in alle fundamentele aspecten, zodat je vastgoedervaring de verwachtingen overtreft.

+ gelukkig

Onze grootste waarde is om u geluk te bezorgen!

Bevrijd jezelf van zorgen en krijg de quality time die je nodig hebt om je te wijden aan wat je het gelukkigst maakt.

We ondernemen elke dag actie om meer waarde aan uw leven te geven met het betrouwbare advies dat u nodig heeft, zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Met Zome zult u nooit verdwalen of zonder begeleiding zijn en zult u iets vinden dat van onschatbare waarde is: uw maximale gemoedsrust!

Dit is hoe u zich tijdens de hele ervaring zult voelen: rustig, veilig, comfortabel en... GELUKKIG!

Notities:
1. Als u een makelaar bent, is deze woning beschikbaar voor zakelijk delen. Aarzel niet om uw kopers voor te stellen aan uw klanten en praat met ons om uw bezoek te plannen.
2. Om het identificeren van deze woning te vergemakkelijken, verwijzen wij u naar de betreffende ZMPT-ID of de betreffende agent die u de suggestie heeft gestuurd.

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers7
Badkamers3
Terrassen1

Oppervlakken

Leven442 m²
Kavel3000 m²
Terras

Funchal

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens