Huis voor Kopen, Slovenië

Slovenië
Huis • 1368 m² • ref: 101236-8
€ 3.900.000

Wij bemiddelen bij de verkoop van het grootste particuliere landgoed in de Sloveense kuststreek, gelegen op een unieke locatie in het hart van een prachtig mediterraan landschap, met uitzicht op de zee.

Het landgoed verbindt 29 percelen met een totale oppervlakte van 33.102 m2.

3 onafhankelijke gebouwen werden gebouwd in IV. bouwfase (dragende constructie, gevel, dak en ramen).

Het gebouw heeft een bouwvergunning voor de bouw van een landbouwcomplex - een nieuwe boerderij met extra toeristische activiteit.

In gebouw A zijn er woonkamers met een wooneenheid voor de eigenaar en een keuken met eetkamer voor bezoekers, in gebouw B een kantoor en sociale ruimte met open haard, bibliotheek en trap boven met een galerij voor bezoekers en een toeristisch appartement met twee aparte kamers in het gebouw C twee appartementen met twee niveaus. De gebouwen zijn verbonden door arcaden met open wateroppervlakken. Kelders zijn bedoeld voor de boerderij economie en technische ruimtes. Een wijnkelder met een wijnkelder, een ruimte voor de presentatie van zelfgemaakte ambachten en een oliemolen zijn gepland.

Het interieur van het gebouw is nog niet definitief, dus de interieursfeer en het exterieurontwerp kunnen samenvallen met uw visie van een perfect landgoed.

Wij staan tot uw beschikking voor meer informatie en kijkmogelijkheden.

Oppervlakken

Leven1368 m²
Kavel33102 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Wijnkelder

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeHuis
VoorwaardeNieuw
Bouwjaar2007
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens