Quinta in Sintra

Sintra, Rua da Mina
Villa • 6 bed. • 5 bad. • 350 m² • Tuin-niveau
€ 6.900.000

Gelegen in het natuurpark van Sintra-Cascais, World Heritage Site, met uitzicht op de Serra de Sintra, namelijk het dorp Sintra, het Moorse kasteel, het Pena-paleis, het Seteais-paleis, het paleis van Monserrate, aan de zee.

De boerderij, heeft 2 huizen, 1 tank / zwembad van 25m, 1 garage, 1 veranda voor het parkeren van auto's, 2 kennels, 1 grote kooi voor vogels, heeft ook een houten huis voor paarden / ezels.

Het heeft een oppervlakte van 4 hectare.

Het heeft een dennenbos, zorgvuldig aangeplant, een plantagegebied, momenteel ongebruikt, 24 zonnepanelen voor autonome elektriciteitsproductie, eigen gatwater dat wordt gelanceerd in stortbak 30 duizend kubieke meter, met 4 motoren en 2 waterfilters.

Het hoofdgebouw heeft 2 verdiepingen en een zolder.

Op de begane grond vinden we een lounge, tv-kamer, eetkamer, bijkeuken, keuken met freehon opslag, sociaal toilet en 1 suite.

De eerste verdieping heeft 2 suites en 2 slaapkamers die 1 badkamer delen. Alle badkamers zijn uitgevoerd in zwart geel marmer.

Op de tweede verdieping zijn er 2 grote zolders, omgetoverd tot kamers / bibliotheken en 3 kleinere zolders, voor opslag.

De secundaire woningbouw, bewoond door Caseira, omvat 1 woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 keuken met gratis kamer.

De ingang van de boerderij is geplaveid met wandelsteen. Het heeft 1 poort en 1 heuvelrug van de 18e/19e eeuwse boerderij in de regio Mafra. Van dezelfde oorsprong, zijn een meer, gelegen in de voorkant van het hoofdgebouw, evenals de

het beperken van stenen van het omliggende grasoppervlak van het zwembad en een decoratieve tank in hetzelfde gebied.

De vloer van het zwembad, was gemaakt van geel marmer, van Negrais, gebruikt aan de ongepolijste kant, daarom mat en niet glad.

 

 

Ruimten

Slaapkamers6
Badkamers5
Parkeerplaatsen (binnen)4

Oppervlakken

Leven350 m²
Kavel40000 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Garage
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Tuin
Wasmachine
Zwembad

Rua da Mina, Sintra

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op monument
Panoramisch weergave op platteland
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens