Huis voor Kopen in Lagoa (São Miguel), Portugal

Lagoa (São Miguel)
Huis • 7 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 210 m² • ref: ZMPT551967
€ 799.000
Identificação do imóvel: ZMPT551967

Woning gelegen in Rocha Quebrada, in het gebied van Atalhada, behorend tot de stad Lagoa, en op ongeveer 100 meter van de zee, in een zeer nobele woonwijk en grote toeristische attractie.

De bestaande villa is van het type T3, met 210m2 bruto bouwoppervlakte, ingeplant in een perceel met 4240m2.

Deze eigenschap maakt het mogelijk om meerdere projecten te realiseren, zoals:
. rehabilitatie/uitbreiding van de bestaande villa;
. bouw van een nieuw huis vanaf nul;
. toeristische ontwikkeling;
. volkstuin, gebruikmakend van de 185m2 voorgevel van het land.

Het heeft ook voldoende ruimte voor de constructie van andere ondersteunende apparatuur zoals:
. zwembad;
. recreatiegebied met barbecue;
. tennisbaan
. Speeltuin voor kinderen
. parkeerterrein
. Bungalows;
. enz.

De woning ligt op een zeer korte locatie van de stad Lagoa, op ongeveer 5 minuten afstand en op 10 minuten afstand van Ponta Delgada. De omgeving is begiftigd met uitstekende toegangen en ligt vrij dicht bij badzones, handel en diensten.

Waarom zou ik mijn huis kopen met Zome?
Bij Zome helpen we mensen graag bij het vinden van hun droomhuis! Daarom werken we met elke klant afzonderlijk en nemen we de tijd om hun levensstijl, behoeften en wensen te begrijpen. Wij zijn experts in het werken met mensen die op zoek zijn naar een woning en willen u graag een unieke ervaring bezorgen in het proces van het kopen van uw nieuwe woning. Wat krijg ik als ik mijn huis koop met Zome:
• Een vastgoedadviseur met de beste opleiding ter wereld (erkenning door Training Magazine);
• Een vastgoedbedrijf dat in de loop der jaren is bekroond en erkend als een SME Excellence in een universum van 4000 makelaars in het hele land.
• De beste financiële experts om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw woningaankoop;
• Een vastgoedbedrijf met een cultuur van sociale en zakelijke verantwoordelijkheid.
• Dynamiek en integriteit zijn onze belangrijkste waarden.

Zome ontwikkelde het eerste platform waar je 100% op afstand een huis kunt kopen. Het is het enige vastgoedbedrijf dat een 100% digitale tool heeft waarmee u online aankoopvoorstellen kunt doen en woningen kunt reserveren.

Zome werd in 2022 door de Five Star Awards uitgeroepen tot het beste franchisenetwerk. Al enkele jaren op rij is Zome te zien in Human Magazine, in een editie die 23 bedrijven samenbrengt als voorbeelden van uitmuntendheid in people management en talent management in Portugal!

Zome's "100% Digital Real Estate Experience" was de grote winnaar in de categorie "Innovation in Mediation" bij de Imobiliário Expresso / SIC Notícias Awards!

Zome schreef geschiedenis met de eerste openbare akte voor de verkoop van een cryptocurrency-huis in Europa. Deze akte vertegenwoordigt een historische mijlpaal, de overdracht van een digitaal activum naar een fysiek activum - een huis - zonder enige conversie naar euro's.
Op een unieke en baanbrekende website in de vastgoedmarkt in Europa is het voor het eerst mogelijk om een woning te kopen met crypto-activa. Bij Cryptohouses vindt de klant de eigendommen die beschikbaar zijn voor uitwisseling met virtuele activa met de respectieve transactiewaarden omgezet in de verschillende crypto-activa die ze kunnen verwerven via een robuust proces en met wettelijke naleving, vergezeld van een gespecialiseerd team dat beschikbaar is om alle vragen te beantwoorden, de afdeling Crypto Business.

Wij danken onze klanten voor het vertrouwen in ons werk, waardoor wij vandaag de dag een toonaangevend vastgoednetwerk in Portugal kunnen zijn.

3 razões para comprar com a Zome

+ acompanhamento

Com uma preparação e experiência única no mercado imobiliário, os consultores Zome põem toda a sua dedicação em dar-lhe o melhor acompanhamento, orientando-o com a máxima confiança, na direção certa das suas necessidades e ambições.

Daqui para a frente, vamos criar uma relação próxima e escutar com atenção as suas expectativas, porque a nossa prioridade é a sua felicidade! Porque é importante que sinta que está acompanhado, e que estamos consigo sempre.

+ eenvoudige

Os consultores Zome têm uma formação única no mercado, ancorada na partilha de experiência prática entre profissionais e fortalecida pelo conhecimento de neurociência aplicada que lhes permite simplificar e tornar mais eficaz a sua experiência imobiliária.

Deixe para trás os pesadelos burocráticos porque na Zome encontra o apoio total de uma equipa experiente e multidisciplinar que lhe dá suporte prático em todos os aspetos fundamentais, para que a sua experiência imobiliária supere as expectativas.

+ Feliz

O nosso maior valor é entregar-lhe felicidade!

Liberté-se de preocupações e ganhe o tempo de qualidade que necessita para se dedicar ao que lhe faz mais feliz.

Agimos diariamente para trazer mais valor à sua vida com o aconselhamento fiável de que precisa para, juntos, conseguirmos atingir os melhores resultados.

Com a Zome nunca vai estar perdido ou desacompanhado e encontrará algo que não tem preço: a sua máxima tranquilidade!

É assim que se vai sentir ao longo de toda a experiência: Tranquilo, seguro, confortável e... FELIZ!

Opmerking:
1. Caso seja um consultor imobiliário, este imóvel está disponível para partilha de negócio. Não hesite em apresentar aos seus clientes compradores e fale connosco para agendar a sua visita.
2. Para maior facilidade na identificação deste imóvel, por favor, refira o respetivo ID ZMPT ou o respetivo agente que lhe tenha enviado a sugestão.

Ruimten

Kamers7
Slaapkamers3
Badkamers1
Terrassen1

Oppervlakken

Leven210 m²
Kavel4240 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Parkeerplaats
Tennis
Zwembad

Lagoa (São Miguel)

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Zee
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens