Huis voor Kopen in Repeses, Portugal

Repeses
Huis • 4500 m² • ref: 17090678-HL1395
€ 168.000
Uitstekende kleine boerderij op 5 minuten van het centrum van Viseu.

Als u op zoek bent naar een toevluchtsoord om uw huis te bouwen en toch uw landbouw en uw dieren te kunnen hebben, kom dan naar deze fantastische boerderij.
Met 4500m2 grond is ongeveer 50% van het gebied bebouwd.
In deze kleine boerderij hebben we een verscheidenheid aan fruitbomen: tafeldruivenranken, vijgenbomen, amandelbomen, zwarte en witte moerbeibomen, frambozen, walnotenbomen, hazelnoten, granaatappels, sinaasappelbomen, johannesbroodbomen, feijoa's, citroenbomen, perzikbomen, physalians en vele anderen.
De hele boerderij is omheind en eindigt met een confrontatie met de Pavia-rivier.
Het heeft 2 waterputten die permanent lopen, een irrigatiemotor en een tank met een capaciteit van 8000 liter water.
Deze boerderij heeft ook 4 bijgebouwen ter ondersteuning van de landbouw waarin bijna alle materialen worden bewaard, zoals:
Een tractor
Een sulfator

Als u de woning met de kenmerken die u nodig heeft nog steeds niet heeft gevonden, neem dan contact met ons op, wij hebben woningen in onze portefeuille die een oplossing kunnen zijn en u krijgt altijd hulp van een van onze professionals!
Als u overweegt te kopen, maar eerst uw huis moet verkopen, helpen wij u ook daarbij.
Aarzel niet om contact op te nemen met de persoon die verantwoordelijk is voor deze woning.
Homelux Real Estate is een bemiddelaar die medewerkers samenbrengt met een solide ervaring op de nationale markt, altijd met respect voor de beste managementpraktijken, gericht op u, onze klant. Meer dan een conventioneel makelaarskantoor of eenvoudige tussenpersoon, zijn wij een team van getalenteerde mensen die gedreven worden door de passie om de beste oplossingen voor u te vinden. Onze prioriteit is om deel te nemen aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven. We zijn sterk aanwezig op het vasteland en de eilanden. We voorzien echter een nationale groei die alle delen van het land kan bestrijken. We hebben ook samenwerkingsverbanden met gerenommeerde instellingen, die ons altijd de beste kwaliteit van onze diensten garanderen, nationaal en internationaal. Onze kernwaarden zijn: loyaliteit, toewijding, professionaliteit, proactiviteit en vertrouwen. We managen niet alleen klanten, we bouwen ook langdurige relaties op.

Oppervlakken

Leven4500 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Repeses

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens