SPECTACULAIRE FINCA OP SLECHTS EEN STEENWORP AFSTAND VAN DE ZEE

Alicante, Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España
Chalet • 3 bed. • 2 bad. • 320 m² • ref: W-02QFLO
€ 895.000

We presenteren een spectaculair landgoed met twee verdiepingen en een prachtig uitzicht, ongeveer zevenhonderdtachtig meter gebouwd tussen al zijn gebouwen, een zeer goede goed onderhouden tuin, zwembad, mogelijkheid om een pension te conditioneren, buitenparkeerplaats en gesloten garages waar u uw voertuigen kunt beschermen, zelfs op het perceel kunnen we zelfs een kunstmatig meer en een fontein met Japanse tenten vinden.

Het hoofdgebouw is als volgt verdeeld: Via de hoofdingang hebben we toegang tot een hal op de begane grond, waar we de voorste trap vinden die toegang geeft tot de bovenste verdieping, zodra we het huis binnenkomen, vinden we een zeer grote keuken met toegang tot het zwembad en de tuin, Op dezelfde begane grond hebben we twee grote slaapkamers, een badkamer, wasruimte en een grote woonkamer met open haard. Als we naar de bovenste verdieping gaan, vinden we de hoofdslaapkamer, die de hele verdieping beslaat, met de grote badkamer en suite met uitzicht op het landschap en een groot terras van waaruit we het prachtige uitzicht van deze idyllische enclave kunnen bewonderen.

Het hele pand heeft verwarming door radiatoren gevoed door een buitendieseltank van vijfhonderd liter, die meer dan genoeg geven voor de korte winters van het gebied, het heeft ook airconditioning op beide verdiepingen.

Als u denkt dat deze prachtige boerderij past bij uw levensstijl, aarzel dan niet om ons een verzoek om informatie te sturen zonder verplichting om informatie uit te breiden, mis de kans niet om het te ontmoeten

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven320 m²
Kavel3300 m²
Airconditioning
Garage
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España, Alicante

TypeHuis
Bouwjaar1992
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens