Vrijstaande Villa Comfort in de koele en beboste zone van Antalya

Düzlerçamı Mahallesi
Villa • 5 kamer(s) • 4 bad. • 230 m² • ref: 320961
€ 425.000

In Antalya, de stad van zon, geluk en vrede in Turkije, verhoogt het bedrijf Buy Home Antalya zijn aantrekkelijkheid opnieuw met zijn nieuwe projecten.
Sinds de dag dat het werd opgericht, blijft Buy Home Antalya, dat een bevoorrechte plaats heeft verworven in de comfortvoorkeuren van Antalya, kleur toevoegen aan uw leven met nieuwe projecten die opwinding zullen opwekken. Een gloednieuw leven dat zowel in de zomer als in de winter kan worden volgehouden, uitgerust met de levensnormen van de toekomst, wacht op u in Döşemealtı, de nieuwe favoriete woonwijk van Antalya, bekend om de schoonheid van de weersomstandigheden, het paradijs van eindeloze blues, het gemeenschappelijke adres van verschillende beschavingen, de natuurlijke endemische vegetatie waardoor u verliefd wordt op de natuur.

De regio belooft een vrijstaand leven met zijn groene natuur, mooi weer en rustige omgeving. Onze villasite is omgeven door bos, op 5 minuten rijden van markten, ziekenhuizen, winkelcentra, banken, winkels, universiteiten en internationale scholen, en ligt zeer dicht bij de dierentuin en het observatieterras. Het ligt op 15 km van de zee, 12 km van het stadscentrum van Antalya, 7 km van het dichtstbijzijnde winkelcentrum, 4 km van het dichtstbijzijnde ziekenhuis en 19 km van de luchthaven van Antalya.

Het complex is gebouwd op een terrein van 5.000 m² en bestaat uit 13 vrijstaande villa's. Elke villa heeft voorzieningen zoals een parkeerplaats voor twee auto's, een generator en een privétuin van 250 m². Daarnaast beschikt het luxe complex over een beveiligings- en beveiligingscamerasysteem. De villasite heeft een zwembad van 500 m², dat groter is dan de Olympische normen.

Elk van de villa's heeft een bruto oppervlakte van 280 m² en een netto oppervlakte van 230 m². Villa's met 4 slaapkamers bestaan uit een woonkamer, een aparte keuken, 3 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer en een groot terras. Moderne villa's zijn uitgerust met keukenapparatuur, airconditioning in alle kamers, aardgas- of vloerverwarmingssysteem, smart home-systeem, stalen deur, glasvezelinternet, ingebouwde kledingkast, video-intercom, alarmsysteem, was- en strijkkamer, douchecabines en TV-satellietsysteem.

Neem contact op met het lokale bedrijf van Antalya voor betrouwbare eigendomsaktetransacties. Vergeet niet onze klantbeoordelingen op Google te bekijken ;)



Deze aanbieding is automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers5
Vloeren2
Badkamers4

Oppervlakken

Leven230 m²
Totaal280 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Alarm
Internet
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

Düzlerçamı Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het bos
TypeHuis
Bouwjaar2022
VerwarmingVloerverwarming, Gas