LUXE VILLA -270m2 - ZEEZICHT IN GUADELOUPE

Le Gosier
Villa • 5 kamer(s) • 3 bed. • 270 m² • ref: T261
€ 2.600.000
In een dominante positie en met uitzicht op de vallei, ontwikkelt deze moderne villa een oppervlakte van 270m2 op een perceel van 1705m2 met infinity pool.
Zeldzaam en uniek, als een oase van rust in het hart van een tropische tuin, biedt het een panoramisch uitzicht op de natuur en de zee en een bijzonder nette decoratie.
Gebouwd op twee niveaus, de villa gastheren op de begane grond een kamer van 70m2 waar plaats de woonkamer en de keuken in het centrale eiland met strakke lijnen. Aan de rechterkant een master suite van ongeveer 55m2 met inbegrip van een prachtige kleedkamer en een uitzonderlijke doucheruimte in osmose met de tuin. Aan de linkerkant, een tweede suite van 38m2 met uitzicht op zee en uitgerust met aangepaste opslag en een doucheruimte. Een groot terras (172m2) grenst aan het geheel met een eethoek, een lounge onder een bioklimatologische pergola, of een solarium en barbecue. Het majestueuze overloopzwembad van 18 meter lang biedt verschillende niveaus van zwemmen (strand en zwembad min of meer diep) en zal uw dagen verfrissen.
Op het lagere niveau is een derde onafhankelijke suite (toegang buiten mogelijk) en een grote kamer van ongeveer 40m2 die kan worden gebruikt als een kantoor, slaapkamer of fitnessruimte volgens de wensen van elk.
Een garage, een extra keuken, een kelder, een wasruimte, maar ook een converteerbare kelder, ongeveer 80m2, een set zonne-energie in geval van storingen completeren deze woning.
Het huis is volledig gemeubileerd (exclusief kunstwerken)
Wij houden van: De luxe van zijn royale volumes Zijn design meubels met edele materialen De omgeving rust en de natuur en uitzicht op zee
Meer info:
https://www.villa-guadeloupe.com/biens-de-prestige/villa-de-luxe-270m2-vue-mer-au-gosier/

Ruimten

Kamers5
Vloeren2
Slaapkamers3
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (buiten)1
Doucheruimten3

Oppervlakken

Leven270 m²
Kavel1705 m²
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Gemeubileerd
Terras

Le Gosier

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Zeezicht
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
Bouwjaar2022
Energie-efficiëntiegraad
A
22