Sports Hotel Project met eigen grond in Marbella!

Estepona, Ctra. Benahavís, 3ZV, 29688 Estepona, Málaga, Spain
Industrieel / commercieel perceel
€ 75.000.000

Video van het project: https://youtu.be/PhNShitVuSo

Onze exclusieve lijst!
Een stuk grond te koop met vergunning en project voor de bouw van een SPORTHOTELPROJECT

Het perceel met een oppervlakte van 212.233 m2 (21 hectare) De site is gelegen op de grens van de steden Marbella en Estepona, op drie kilometer van het strand en op 7 minuten rijden van een van de beroemdste en populairste plaatsen in Marbella - Puerto Banus. Perfect vlak, vereist praktisch geen nivellering en hoge kosteninvesteringen, omdat het zich in een gebied in de onmiddellijke nabijheid bevindt van een ontwikkelde infrastructuur (weg, hoogspanningslijn, riolering, water, inclusief de mogelijkheid om aan te sluiten op de technische watervoorziening voor het park), in combinatie met een uniek klimaat maakt dit deze locatie bijzonder aantrekkelijk.

Het belangrijkste punt is ook dat deze site is opgenomen in het innovatieprogramma en een omscholingsprocedure ondergaat voor de bouw van een hotelcomplex van de hoogste categorie, dat momenteel geen analoog heeft op het grondgebied van Spanje. Het project wordt uitgevoerd met absolute belangstelling en dienovereenkomstig met de volledige steun van de lokale overheid.

Het project omvat een hotelcomplex (maximale oppervlakte van 5.400 m2 exclusief kelders), een enorm parkgebied en andere ondersteunende structuren die nodig zijn voor een hoogwaardige en multidisciplinaire service voor vakantiegangers.

Stuur voor meer informatie de volledige LOI naar onze e-mail.

 

 

 

Oppervlakken

Kavel212233 m²

Ctra. Benahavís, 3ZV, 29688 Estepona, Málaga, Spain, Estepona

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens