Landgoed te koop in Balaton hooglanden

Szentbékkálla
Domein • 14 bed. • 845 m²
€ 2.100.000

Landgoed Esterhazy aan het Balatonmeer hooglanden

Er zijn weinig landschappen in Hongarije die zo mooi, leefbaar en beminnelijk zijn als het Káli-bekken, dat tot de Balaton-hooglanden behoort en is uitgeroepen tot landschapsbeschermingsgebied. Deze prachtige, strikt beschermde landschapseenheid met zijn speciale geologische attracties en het resterende oude architecturale erfgoed heeft zijn oorspronkelijke charme en schoonheid behouden.

In deze zeer opwindende omgeving bieden wij Pegasus te koop aan, gelegen op het hoogste punt van Szentbékkálla, naast de kerk. Dit is het grootste gebouw in het Kalibekken. dat is de XVIII. In de 19e eeuw huisvestte het de wijnkelder van de familie Esterhazy. Er is maar één zo'n bepalend, iconisch gebouw in het Káli-bekken, en niet alleen vanwege de indrukwekkende afmetingen!

Het mediterrane sprookjesland van het Káli-bekken is de afgelopen jaren in waarde gegroeid en de samenstelling van de bevolking is veranderd. Iedereen wil hier een huis kopen. Unieke, hoogwaardige bakkerijen, restaurants, wijnhuizen, ijssalons en clubs geopend om het nieuwe publiek te bedienen. Er is een reële en groeiende vraag naar hoogwaardige gastvrijheid en gastronomie.

Pegasus is een plaats van cultuur. Een leefruimte, de ruïne pub van het Káli zwembad, dat is een zeer populaire locatie voor bruiloften en evenementen. Het organiseert ook concerten, tentoonstellingen, mini-festivals, muziek- en filmevenementen, alternatieve programma's.

Het is nu tijd om het gebouw van dak tot kelder te renoveren: in de geest van gastronomie, catering en wijncultuur. Hiervoor zijn we op zoek naar een investeerder die deze unieke plek van natuurlijk en gebouwd erfgoed met grote tradities in de geest van vandaag opnieuw zal dromen en vernieuwen.

In Hongarije wordt de commissie betaald door de eigenaar.

VON POLL REAL ESTATE werd opgericht in 2000 en is nu een van de grootste makelaarskantoren in Europa, met meer dan 350 kantoren in 10 landen. Met onze diensten richten we ons op het premiumsegment, we helpen bij het zoeken, verkopen en verhuren van woningen en bedrijfspanden. Het is belangrijk voor ons dat het partnerschap dat met onze klanten tot stand is gekomen altijd wordt gekenmerkt door een verantwoordelijke en respectvolle houding.

 

Ruimten

Slaapkamers14
Toiletruimten2

Oppervlakken

Leven845 m²
Kavel4900 m²
Barbecue
Internet
Parkeerplaats
Tuin

Szentbékkálla

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op meer
TypeHuis
Bouwjaar1790
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens