Vrijstaand huis T5 +1 in Cerro Azul

Faro
Huis • 6 kamer(s) • 5 bed. • 286 m² • ref: HP1101-159
€ 690.000
Imposante villa T5 +1 met exotische tuin, garage in doos, hydromassage, terras

Een woning met een indrukwekkende dimensie en spectaculaire schoonheid. Een tropische tuin rondom een bijzondere schoonheid.

Een van de meest indrukwekkende kamers is de slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond, met uitzicht op de tuin. Deze kamer is 19 m2 met een wandelkast/kleedkamer van 11 m2 en badkamer met 7 m2, met grote hot tub.

In relatie tot de andere divisies, gewoon om een beetje beter te begrijpen, heel snel om te vermelden dat de kamer 37 m2 heeft, terwijl de kamers er twee zijn met elk 18 m2, een met 19 m2 en de andere met 25 m2 ook met suite.

De woning is ook uitgerust met airconditioning, elektrische jaloezieën, verlichting met bewegingssensoren, pre-installatie van centrale verwarming, centraal vacuüm.

Toegestane toewijzing voor de bouw van een zwembad.

Er is al installatie gemaakt van de leidingen voor het zwembad en de plaats is al voorbereid op de installatie ervan.

De woonkamer heeft verschillende dubbele beglazingsdeuren waardoor het een uitstekende natuurlijke helderheid en doorgang tussen de voortuin en de achtertuin van het huis heeft.

Het grootste deel van de keuken is bekleed met kasten waarmee u een enorme opslagruimte kunt hebben, met het voordeel dat alles op een centrale afstand van het aanrechtgebied en apparaten die de bereiding van maaltijden vergemakkelijken.

Let op het verhoogde aanrecht in de keuken waar je bijvoorbeeld met je gasten kunt genieten van de voor- of voorgerechten. Videoportier naast de keuken voor het gemak, vermijd de wandeling naar het einde van de kamer om te controleren wie er op bezoek is.

De tuin is met een uitstekende lay-out, waardoor een kleine aangename schaduw en perfect voor snacks en zomerlunches en waardoor het zwembad met veel licht en blootstelling aan de zon kan worden verlaten.

De kamers op de eerste verdieping hebben een terras van uitstekende afmetingen die u een prachtig uitzicht op de bergen en de tuin van het pand bieden.

Cerro Azul is een residentiële urbanisatie, waar stilte en contact met de natuur op de voorgrond treden.

Mis deze kans niet en kom en maak kennis met dit prachtige pand.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers5
Parkeerplaatsen (binnen)6

Oppervlakken

Leven286 m²
Totaal293 m²
Airconditioning
Alarm
Garage
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Hot-tub
Terras
Zwembad

Faro

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
Bouwjaar2010
Energie-efficiëntiegraad
G