2 Percelen grond te koop in China Pak Golf Estates Gwadar

Gwadar
Perceel • ref: ES5553519
€ 32.000
2 Percelen te koop in China Pak Golf Estates Gwadar Pakistan

Esales Eigenschap ID: es5553519

Locatie van de accommodatie

China Pak
Golfterreinen
Razzaq Plaza
Main Luchthaven Rd,
Gwadar Oude Stad
Gwadar
Pakistan

Gereduceerde verkoopprijs in vergelijking met andere percelen op het resort.

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Pakistan snel een reputatie als een van de meest wenselijke plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

Grootte van beide percelen gecombineerd - 160 vierkante meter.

Beide percelen liggen naast elkaar en ze hebben een enorm potentieel voor de toekomst, aangezien CPEC een game changer zal zijn voor Gwadar.

Uitzicht: Zee, Stedelijk, Stadsgezicht

Zonorientatie: Zuid

Afstand van zee: 30 minuten

Afstand van het vliegveld: 15 minuten

Afstand tot golf: 15 minuten

Afstand van de belangrijkste attractie: 15 minuten

– 15 mijl van de haven van Gwadar

– 9 mijl van Gwadar international Airport

– 20 mijl van New Gwadar international Airport

– 6 mijl van Zero Point Gwadar

– 4 mijl van Gwadar Beach en Marine Drive

– 5 mijl van Gwadar CBD

– 12 mijl van Gwadar Freezone

Er zijn termijnen over om £ 1624 op elk perceel te betalen, dus £ 3248 in totaal op de hoogste verkoopprijs van de twee percelen.

De nieuwe koper kan ze overnemen en betalen (£ 27600 + £ 3248 = £ 30848) of als de nieuwe kopers willen dat de huidige eigenaar betaalt, kost het hen £ 5000 voor de resterende termijnen plus de verkoopprijs (dus £ 27600 + £ 5000 = £ 32600)

CHiNA PAK GOLF ESTATES iS DE Eerste ONTWIKKELING VAN iTS KiND EN CPiC'S TWEEDE ONTWIKKELING iN GWADAR

Deze grote golfstadgemeenschap ter waarde van $ 265 miljoen zal een luxe woonervaring bieden in de groeiende stad Gwadar. Het is veilig en omheind en verspreid over 6,7 miljoen vierkante voet. Op maat gemaakt voor alle professionals die werken in de bloeiende havenstad Gwadar, biedt het alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor een hoogwaardige levensstijl en zal het het meest wenselijke woon- en lifestyle-adres in Gwadar worden.

CONVENiENCE & STIJL

Alles is voorzien in deze eersteklas golfstad in Gwadar om bewoners in staat te stellen te wonen, werken en spelen, en er is voor elk wat wils. Golfliefhebbers kunnen hun passie uitleven op de Residents Golf Course en degenen die graag willen verkennen, zijn uitstekend gelegen met gemakkelijke toegang tot de CPEC Coastal Highway, op slechts vier mijl naar het strand en resorts, acht mijl naar Gwadar internationale luchthaven en tien mijl naar New Town Gwadar.

China Pak Golf Estates heeft een eigen internationaal winkelcentrum, een Multi-Plex Cinema, gemeenschapsparken, het China Pak Medical Centre, de China Pak High School en een ultramodern Eco-Zone Recycling Centre.

OVER DE OMGEVING

Gwadar (Balochi en Urdu: گوادر; uitgesproken als [ɡwɑːd̪əɾ]) is een havenstad aan de zuidwestelijke kust van Beloetsjistan, Pakistan. De stad ligt aan de oevers van de Arabische Zee tegenover Oman. Gwadar was een overzees bezit van Oman van 1783 tot 1958. [2] het ligt ongeveer 120 kilometer (75 mijl) ten zuidwesten van Turbat, terwijl de zusterhavenstad Chabahar in de Iraanse provincie Sistan en Baluchestan ongeveer 170 kilometer (110 mijl) ten westen van Gwadar ligt.

Voor het grootste deel van zijn geschiedenis was Gwadar een kleine tot middelgrote nederzetting met een economie die grotendeels gebaseerd was op ambachtelijke visserij. De strategische waarde van de locatie werd voor het eerst erkend in 1954 toen het werd geïdentificeerd als een geschikte locatie voor een diepwaterhaven door de United States Geological Survey op verzoek van Pakistan terwijl het grondgebied nog onder Omaanse heerschappij stond. [3] Het potentieel van het gebied om een belangrijke diepwaterhaven te worden, bleef onbenut onder opeenvolgende Pakistaanse regeringen tot 2001, toen de bouw van de eerste fase van de haven van Gwadar werd gestart. [4] De eerste fase werd ingehuldigd door generaal Parvez Musharraf in 2007 voor een totale kostprijs van $ 248 miljoen. [5] De haven bleef aanvankelijk onderbenut na de bouw om verschillende redenen, waaronder gebrek aan investeringen, veiligheidsproblemen en het falen van de Pakistaanse regering om land over te dragen zoals beloofd aan de havenexploitant, de Port of Singapore Authority. [6]

in april 2015 kondigden Pakistan en China hun voornemen aan om de $ 46 miljard China-Pakistan Economic Corridor (CPEC) te ontwikkelen,[7] die op zijn beurt deel uitmaakt van China's ambitieuze One Belt, One Road. [8] Gwadar speelt een belangrijke rol in CPEC en is ook bedoeld als de schakel tussen het One Belt, One Road en Maritime Silk Road-project. [9] $ 1,153 miljard aan infrastructuurprojecten zal in de stad worden geïnvesteerd als onderdeel van CPEC,[10] met als doel Noord-Pakistan en West-China te verbinden met de diepwaterzeehaven. [11] De stad zal ook de locatie zijn van een drijvende faciliteit voor vloeibaar aardgas die zal worden gebouwd als onderdeel van het grotere $ 2,5 miljard Gwadar-Nawabshah-segment van het gaspijpleidingproject tussen Iran en Pakistan. [12] Naast investeringen direct onder auspiciën van CPEC in de stad Gwadar, is de China Overseas Port Holding Company in juni 2016 begonnen met de bouw van de $ 2 miljard Gwadar Special Economic Zone,[13] die wordt gemodelleerd naar het voorbeeld van de Speciale Economische Zones van China. [14] In september 2016 publiceerde de Gwadar Development Authority een aanbesteding voor de voorbereiding van onteigening en hervestiging van de oude binnenstad van Gwadar.

MAiN KENMERKEN:

• 134m2 of 160 vierkante meter
• Enorm potentieel in de verhuurmarkt Airbnb en booking.com indien ontwikkeld op
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Pakistan te ontdekken
• Veel uitstekende faciliteiten, wandel- en sportgebieden in de buurt

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Pakistan te kopen of te verkopen

Oppervlakken

Kavel134 m²

Gwadar

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.