Appartement voor Kopen in El Ejido, Spanje

El Ejido
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 96 m² • ref: 14833/4881
€ 167.200
€ 160.600+6.600
De residentiële Dimensur Green Golf Phase II is een particulier wooncomplex, gelegen tussen de straten Borda en Guindola in Almerimar, dat de onlangs voltooide woonwijk van Green Golf voltooit.

Het is gelegen in een geconsolideerd gebied van Almerimar, omringd door referentiehuizen, de openbare school SEK Alborán, toekomstige supermarkten, sportcentra en middelbare scholen. Kortom, de ideale plek om het hele jaar door te wonen.

De 2e fase van de residentie zal bestaan uit 48 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers met grote terrassen, lichte woonkamers, grote keukens, garages en bergingen. In een privécomplex met gemeenschappelijk zwembad en gemeenschappelijke ruimtes.

COLEGIO SEK-gebied, woning in aanbouw, wit gelakt binnenschrijnwerk, noord-zuid gericht, porselein, buitenschrijnwerk van aluminium / dubbele beglazing.

Extra's: water, centrale airconditioning, inbouwkasten, lift, verwarming, centrale verwarming, hoek, tuin, helder, licht, patio, gemeenschappelijk zwembad, versterkte deur, automatische poorten, terras, berging, bussen, bomen, centraal, winkelcentra, medische centra, scholen, kust, golf, ziekenhuizen, supermarkten, urbanisatie, omheind, uitzicht op zee, vrij uitzicht, kindergedeeltes, optionele garage.

Prijs van de woningen:
2 slaapkamers vanaf 155.300€.
3 slaapkamers vanaf 182.700€.
4 slaapkamers vanaf 256.00€.
Garageplaatsen vanaf 16.300€.

"De ontwikkelaar behoudt zich het recht voor om secundaire en normale variaties in het oorspronkelijke project aan te brengen, op voorwaarde dat deze worden gemotiveerd door technische vereisten die duidelijk zijn gemaakt tijdens het verkrijgen van de nodige plannings- of bouwvergunningen".

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven96 m²
Airconditioning
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

El Ejido

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens