Uitstekend 4 slaapkamer huis te koop in Santarem Lissabon

Lissabon, Rua Das Pedreiras
Vastgoed • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 150 m² • ref: ES5553525
€ 183.000
Uitstekend 4 Slaapkamer Huis Te Koop In Santarem Lissabon Portugal

Esales Eigendom-ID: es5553525

Locatie van de accommodatie

Rua Das Pedreiras, Almoster
Vivenda Ingelsa
Santarém
2005/112
Portugal

Details van de accommodatie

Met zijn glorieuze natuurlijke landschap, uitstekende klimaat, gastvrije cultuur en uitstekende levensstandaard, krijgt Portugal snel een reputatie als een van de meest gewilde plaatsen over de hele wereld om te wonen of te bezoeken. Hier wordt een kans aangeboden om een slimme financiële investering te doen in dit prachtige deel van de wereld.

In de aanbieding is een vier slaapkamer twee badkamer huis met keuken / eetkamer beide lounges hebben houtkachels garage en carport zwembad met buiten overdekte eethoek veld heeft goed werken en fruitbomen. Het huis heeft een beetje werk nodig om het naar moderne normen te brengen, maar als het klaar is, zal het een uitstekende permanente woning of vakantiehuis zijn.

De stad Santarém, Portugal ligt langs de Camino Portugués en is een charmante stop op uw reis. Ongeacht hoeveel tijd je hier doorbrengt, je moet op zijn minst de Portas do Sol zien. Het uitzicht vanaf de citadel over de Río Tejo is er een die je niet mag missen! Je kunt hier zelfs je ochtendgebak meenemen om te eten tijdens je wandeling buiten de stad, want de Camino brengt je rechtstreeks naar het park!

Santarém is de levendige hoofdstad van de subregio Lezíria do Tejo (regio Lisboa e Vale do Tejo). In tegenstelling tot de Alentejo wordt deze wijk gevormd door uitgestrekte, groene vlaktes die zich uitstrekken tot aan de horizon, vaak overstroomd door de rivier de Taag. Hoewel de paarden- en stierenfokkerij tot de meest trotse tradities van de regio behoort, is Santarém vooral beroemd om zijn stierengevechten en de jaarlijkse nationale landbouwbeurs.

Praça Barão da Batalha (Batalha's Baron Square)
Dit plein is een van de populairste plekken van Abrantes en is een favoriete ontmoetingsplaats geworden voor bezoekers vanwege de dynamische handel en constante levendigheid - aspecten die deze locatie een van de meest aantrekkelijke in de stad maken.

OVER DE OMGEVING

Staande op een heuvelrug boven de rivier de Taag, is de historische stad Santarém een van de oudste en meest intrigerende plaatsen in het centrum van Portugal. Bekend als Scallabis door de Romeinen, was het ooit een van de sterkste forten in het land dankzij de prominente positie met uitzicht op de uitgestrekte Ribatejo-vlaktes.

Lange tijd was Santarém een bloeiende koninklijke residentie en indrukwekkende toernooien zouden plaatsvinden langs de rivieroevers van de stad. Het was tijdens een van deze grootse gelegenheden dat de 16-jarige koninklijke prins Afonso, zoon van koning João II en troonopvolger, tragisch om het leven kwam toen hij in 1491 van zijn paard viel.

Santarém is erin geslaagd om vele sporen van zijn oorspronkelijke wallen te behouden en de oude stad klimt omhoog door smalle steegjes, trappen en elegante huizen naar de Portas do Sol, een ware belvedère boven een uitgestrekt groen en vruchtbaar landschap.

Tegenwoordig is Santarém een belangrijk agrarisch centrum, populair vanwege de jaarlijkse tiendaagse beurs begin juni en een grootschalig gastronomisch festival eind oktober.

Er is veel te zien in Santarém, met name het seminarie, ooit een jezuïetencollege. Dit prachtige gebouw staat op de plaats van het oude koninklijke paleis en heeft eindeloze gangen bedekt met azulejo-panelen met jachttaferelen, idyllen op de Watteau-manier, zeeslagen en oosterse landschappen met tulbandfiguren.

De overblijfselen van het eerbiedwaardige Franciscaner klooster zijn indrukwekkend en staan als een van de mooiste voorbeelden van de Portugese architectuur van de Bourgondische periode.

Onder de kerken van de stad zijn die van Marvila, met zijn aantrekkelijke veranda in de Manuelijnse stijl en mooie 17e-eeuwse azulejo-tegelpanelen met diamantpatroon, de Misericórdia met zijn gevel versierd met rotswerk en São Estevão (bekend als de Kerk van het Wonder) met enkele zeer zeldzame 16e-eeuwse azulejo-tegels.

De 14e-eeuwse Graça-kerk is gebouwd in de gotische stijl en heeft een spectaculair roosvenster dat uit één steen is gesneden. Het bevat ook het graf van de Portugese zeevaarder Pedro Álvares Cabral, de eerste Europeaan die Brazilië bereikte in 1500. Hij stierf in Santarém in 1520.

Gesticht door koning Sancho in de 13e eeuw, heeft de kloosterkerk van São Francisco een mooie westelijke deur en een gotisch klooster.

Het archeologisch museum van de stad beslaat de Romeinse en Moorse periodes van de geschiedenis van de stad en omvat het uitgebreide graf van Duarte de Meneses, gedood in een affray met de Moren in Marokko in 1464. De muren van de oude citadel Portas do Sol bieden een inspirerend uitzicht op het omliggende landschap van Ribatejan.

In Almoster, 10 km ten westen van Santarém, ligt het gerestaureerde Bernardijnenklooster van Santa Maria. Opgericht in 1289, heeft het een 14e-eeuws gesneden houten kruisbeeld op een zijaltaar en een aantal uitzonderlijke laat-17e-eeuwse barokke gouden houtwerk.

MAiN KENMERKEN:

• 150m2 woonoppervlak
• 4 Slaapkamers
• 2 Badkamers
• Prachtig uitzicht
• Privé zwembad
• Eigen tuin
• Eigen parkeerplaats
• Enorm potentieel in de verhuurmarkt Airbnb en booking.com indien herontwikkeld
• Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
• Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
• Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Portugal te ontdekken
• Veel uitstekende faciliteiten, wandel- en sportgebieden in de buurt

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Lissabon Portugal te kopen of te verkopen

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlakken

Leven150 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

Rua Das Pedreiras, Lissabon

Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Supermarkt
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens