Huis voor Kopen in Ponta Delgada, Portugal

Ponta Delgada
Huis • 8 kamer(s) • 7 bed. • 3 bad. • 830 m² • ref: 17180732-C0276-01767
Prijs op aanvraag
Als u op zoek bent naar een oud mottengebouw met een enorm potentieel voor toerisme, voor het genereren van inkomsten of zelfs voor eigen plezier, is dit misschien wel de woning die u zoekt!

Het is een woning gebouwd voor een vrijstaand huis van adellijke familie van die tijd, waar u nog steeds de details van hout in de afwerking kunt controleren, de tegelpanelen binnen als in de buitenkant die erop staan om in de tijd te blijven!

Dit huis heeft 9 divisies kamers zijnde 6 meer gericht op slaapkamers en de rest, woonkamers / gemeenschappelijke ruimtes, 2 keukens, 2 complete badkamers, een kleine kapel, 1 garage voor een auto en een andere voor +10 auto's, zolder, commerciële ruimte op de begane grond (oude ijzerhandel) en een andere commerciële ruimte, ook met straatfront (beide met toiletservice) en nog steeds een patio en tuin met fruitbomen en versiering.

In termen van gebieden (volgens het boekje en de beschrijving van het conservatorium):
Totale landoppervlakte: 739,00 m2
Implantatie oppervlakte: 355,00 m2
Bruto bouwoppervlakte: 830,00 m2

Premium locatie, op 4 meter van de middelbare school Liceu Antero de Quental, São Miguel Park Hotel, conservatorium, restaurants, lokale winkels, snelwegen, 2 gratis parkeerplaatsen en op een rustige loopafstand van het centrum van Ponta Delgada.

Wat betreft het Gemeentelijk Masterplan (PDM) van Ponta Delgada, het gebouw wordt ingevoegd in een stedelijk gebied, subgeclassificeerd als een historisch centrum en bovendien geclassificeerd als een eigendom van openbaar belang, dat de overhand heeft op het onderhoud en de herkwalificatie van het onroerend goed in zijn meest oorspronkelijke staat en hiervoor kan worden toevlucht genomen tot niet-restitueerbare steun door de overheid.

In het amendement ontbreekt altijd de mening van de gemeente Ponta Delgada en de regionale regering van de Azoren.

Kom en bevestig dit prachtige architecturale monument van onze stad en geef het een nieuw leven!

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers7
Badkamers3

Oppervlakken

Leven830 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Tuin

Ponta Delgada

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Selecteer punten die voor u van belang zijn verzameld door AI.
Winkels
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
TypeHuis
Bouwjaar1937
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens